Foto:privatna arhiva Facebook

"Bolju osobu u životu nisam upoznala od Sanjice... Nije uspela da se sačuva od psihopate iako je to želela i za to neko treba da odgovara. Uveć će imati posebno mesto u mom srcu"... Ovo je samo jedna u moru poruka kojima se porodica i prijatelji opraštaju od Sanje M. (47) koju je bivši emotivni partner Miroslav M. (55) ubio juče ujutru u centru Pirota, nakon čega se predao policiji.

Zločin se dogodio oko nešto posle 7.00 časova, dok je Sanja M. šetala Trgom oslobođenja. Očevici su ispričali da je za njom išao i Miroslav M, te da je u trenutku kada je svratila do obližnje piljare, prišao sa leđa, izvadio pištolj i pucao joj u glavu. Nesrećna žena je na licu mesta izdahnula, a Miroslav je nonšalantno odšetao do policijske stranice, gde je službenicima MUP ispričao šta je uradio. Tada im je predao i pištolj.

Foto:privatna arhiva facebook

Kako smo nezvanično saznali, reč Sanja M. i Miroslav M. su bivši emotivni partneri. Navodo, prema istim nepotvrđenim informacijama, Miroslav M. je imao zabranu prislaska, a o njihovom odnosu može se naslutiti i iz poruka kojima se prijatelji od nje opraštaju.

Foto: TANJUG/ ALEKSANDAR ĆIRIĆ/ bg

„Bolju osobu u životu nisam upoznala od Sanjice. Nije uspela da se sačuva od psihopate iako je to želela i za to neko treba da odgovara. Bila je iskren i dobar prijatelj, dobra žena, majka… Dala bi dušu za svakoga. Još uvek sam u šoku i ne mogu da verujem da smo juče pile kafu, a danas je nema. Uvek će imati posebno mesto u mom srcu“, napisala je prijateljica ispod jedne Sanjine fotografije, dok je drugi prijatelj naveo:

„Sanja, pamtiću te ko čoveka sa dusom. Imala si srce, imala si dušu, bila si dobra, vedra, nasmejana. Jednom rečju bila si anđeo na zemlji, ali nebo je htelo da uzme k sebi tog divnog anđela“.

Foto:MzL

Podsećanja radi, Miroslavu M. se na teret stavlja krivično delo teško ubistvo. Njemu je juče, nakon što se predao policiji, određeno policijsko zadržavanje, nakon čega će biti izveden pred tužioca.

Bonsu video: Uviđaj u Subotici na mestu zločina gde je muškarac ubio suprugu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare