Foto:printscreen/Facebook

Ivana R. koja je juče uhapšena u Mladenovcu zbog sumnje da je sa suprugom Zoranom R., kom su lisice stavljene u Bijelijini pomagala osumnjičenom za ubistvo policajca Nikole Krsmanovića i ranjavanje njegovog kolege Vjekoslava Ilića u Loznici, na društvenim mrežama se predstavljala kao influenserka.

„Sumnja se da su njih dvoje zajedno dogovorili transport osumnjičenog Fatona Hajrizija koji je u bekstvu i za njim se traga zbog sumnje da je u Loznici ubio policajca Nikolu Krsmanovića i ranio njegovog kolegu Vjekoslava I“, kaže sagovornik.

Vjekoslav Ilić i Nikola Krsmanović Foto: Facebook

Njen suprug Zoran R. od ranije je poznat policiji pošto je pred Specijalnim sudom u Beogradu zbog trgovine drogom bio osuđen na osam godina zatvora, ali je pobegao i za njim je takođe bila raspisana poternica. Kod sebe je, prema nezvaničnim informacijama, imao dokumenta na ime Marko Marković.

„Ivana živi u Mladenovcu i ima troje dece. Venčali su se 2020“, kaže izvor.

Ivanu R. na društvenoj mreži Instagram prati skoro 12 hiljada ljudi, a ona uglavnom savetuje mame kako da zarade od kuće. U jednoj objavi pomenula je i supruga.

Policija Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

„Sa 18 godina sam zatrudnela i napustila školu, radila sam u noćnim klubovima kao hostesta. Kasnije sam srela čoveka svog života, udala se i rodila još dvoje dece, on radi u inostranstvu“, rekla je između ostalog u javnom videu i naglasila da je „prošla i raj i pakao“.

Foto:printscreen/Facebook

Inače, na Fejsbuku je objaila samo dve fotografije sa suprugom.

Njen muž, podsetimo, bio je uhapšen u martu 2019. i to kao mozak kriminalne grupe od koje je na graničnom prelazu Gradina zaplenjena 1,1 tona marihuane. Sa Zoranom R., tada je navodno uhapšena i njegova tadašnja izabranica Danijela D.

Loznica, mesto gde se desio napad na policajce Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

„Šverc su, kako se sumnjalo, organizovali Zoran R. i njegova tadašnja partnerka Danijela D. U kamionima kojima je droga prevožena napravljeni su bunkeri. Njen zadatak je bio da iznajmljuje kamione i traži vozače, dok je Zoran R. bio mozak svake akcije. Narkotici su putovali iz Srbije preko Bugarske u Tursku, koja je bila krajnja destinacija“, otkrio je tada izvor.

Kako je otkriveno prilikom hapšenja, kod sebe je imao falsifikovana dokumenta, a taksista koji je vozio Hajrizija za kojim se traga, posle hapšenja je ispričao da mu je on rekao da ide kod izvesnog Marka Markovića „koji je vlasnik hotela u Bijelijini“.

VIDEO: Ubijen policajac kod Loznice, potraga za napadačem

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare