Foto: Facebook

Porodica i komšije Srđana M. (46) iz Parcana, koji je uhapšen zbog sumnje da je pretukao ćerku (16), potreseni su zbog svega što se dogodilo. Za osumnjičenog navode da je imao problem sa alkoholom, te da je tada uglavnom bio nasilan prema ukućanima.

Slavka M., majka uhapšenog, potresena je zbog svih događaja u njihovoj kući, koji su se završili Srđanovim hapšenjem. Ona u razgovoru za Nova.rs otkriva šta je prethodilo njegovom privođenju.

„Spremao se za posao, obuo je cipele jer radi na građevini kada su došli policajci da ga uhapse. Nisam ni znala zbog čega, on je ostavio ključeve i rekao mi: „Zdravo majko, možda se nećemo videti““, kaže potresena žena.

Parcani Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Po njenim rečima, Srđanova supruga Ivanka se preudala i sa sobom povela mlađu ćerku, dok je starija ostala sa Srđanom. Ona ne zna šta se među njima dešavalo ali je priznala da njen sin ima problem s pićem.

„Lečio se od pića, ali se nije skroz izlečio“, kaže ona.

Sa druge strane, komšinica porodice navodi da je uhapšeni Srđan često bio nasilan.

Pročitajte još:

„Lečio se u Drajzerovoj i kada je izašao, bio je normalan. Ipak, ubrzo je ponovo počeo da pije. Prema komšijama je bio dobar, ali zato kad popije, bio je agresivan prema porodici. Bio je čak i u zatvoru. Kod njih stalno dolaze Hitna i policija, kad Srđan ne napravi problem, napravi neko iz njegove porodice. Čuli smo da je Ivanka pobegla od batina i da je sa sobom povela mlađu ćerku, ne znam zašto i starija nije otišla“, kaže ona.

Podsetimo, Srđan M. uhapšen je zbog sumnje da je pretukao ćerku, a potom je držao zaključanu u stanu. Navodno, devojčica je želela da vidi majku, čemu se usprotivio nasilnik.

BONUS VIDEO: Napad na radnicu teretane

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare