Ana Ličnik, nestala u Beogradu foto: Društvene mreže

Ana Ličnik nestala je krajem marta ove godine u Beogradu kada je izašla iz autobusa na liniji 23, a njen bivši suprug I. J. kaže za portal Nova.rs da sa njom nije imao kontakt više od mesec dana. On apeluje na građane da, ako imaju neku informaciju, jave na broj telefona 061-10-29-583.

Svaki trag se izgubio ženi nakon što je izašla iz gradskog prevoza, a njenog bivšeg supruga obavestila je nepoznata osoba koja je pronašla njene lične stvari na sedištu.

Pročitajte još:

„Ana i ja smo se videli poslednji put 15. marta ove godine, a dan kasnije razmenili smo par poruka i tu se naša komunikacija završila. Nakon toga, meni je zazvonio mobilni telefon i javio se izvesni Zlatko koji mi je rekao da je našao žensku torbu u prevozu, sa njenim dokumentima, ličnim stvarima i mobilnim telefonom. Odlučio sam da prihvatim njene stvari jer sam mislio da će se javiti“, objašnjava I. J. za Novu.

Kako je on objasnio, očekivao je poziv na Anin telefon, jer mu je bilo logično da ako neko izgubi telefon, zove što pre kako bi ga pronašao.

„To se nije desilo, zato mi je bilo čudno. Odmah sam otišao 25. marta u lokalnu policijsku stanicu, ali su mi oni rekli da sačekam još koji dan kako se Ana ne bi pojavila. Međutim, kada se nije pojavila, ponovo sam otišao u policijsku stanicu „29. novembar“ gde sam prijavio nestanak. Koliko znam, prodala je stan koji je imala nešto pre toga, ali više ništa ne bih mogao da nagađam kako ne bih ometao istragu“, naglasio je.

Muškarac I. J. rekao je za Novu da je njegova bivša supruga Ana bolovala od multiple skleroze i da je odmah proverio sve zdravstvene i psihijatrijske ustanove sa nadom da je ona tamo, ali nije dobio potvrdu informaciju.

On je istakao da se nada da je policija takođe proverila sve zdravstvene ustanove, jer smatra da se to podrazumeva, te da će uskoro dobiti neku informaciju o njenom nestanku.

Apel građanima ukoliko imaju neku informaciju u vezi sa nestankom Ane Ličnik ili su je negde videli da odmah pozovu 192 ili broj telefona 061-10-29-583.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare