Aleksandar Gligorijević Foto: Društvene mreže

Roditelji Aleksandra Gligorijevića (26), mladića iz Srbije koji je nestao nakon što je 18. jula otišao na letovanje u Aja Napu, krenuli su put Kipra. Aleksadrov otac Dejan navodi da je ovo treći put kako njegov sin odlazi u taj grad, a sada, nakon što danima nemaju nikakvu informaciju o njemu, strahuje da je otet.

Otac nestalog mladića kaže da je, nakon što je 18. jula otišao na Kipar, njegov sin kampovao dva dana, a onda je odlučio da se premesti u hostel.

„Svake noći je izlazio po barovima i diskotekama, imao je svoje prijatelje i prijateljice… Aleksandar je zavoleo Kipar, njegov noćni i uzburkani život, ovo mu je bila treća godina kako boravi i letuje u mestu Aja Napa na Kipru. Nažalost u noći između 26. i 27. jula je nestao i to prilikom izlaska iz hostela“, ispričao je Dejan Gligorijević, otac Aleksandra Gligorijevića, u video obraćanjima na svojim društvenim mrežama.

Aleksandar Gligorijević Foto: Društvene mreže

Dejan ne isključuje nijednu mogućnost, strahuje i sumnja da je njegov sin otet i putem objave na svojim društvenim mrežama, ukoliko je taj scenario tačan, moli otmičare svog sina da ga oslobode.

Prema do sada poznatim informacijama o Aleksandrovom boravku na Kipru, poznato je da je poslednji put sa prijateljem koji živi i radi na Kipru kontaktirao 21. jula, putem aplikacije Vacap, nakon čega ga je Aleksandar posetio u baru u kom radi. Potom ga je, kako je naveo, 28. jula kontaktirala Aleksandrova majka iz Srbije, rekavši kako se Aleksandar nije vratio u Srbiju, a ona ne može da ga dobije jer mu je telefon isključen, a nije dostupan ni na svojim profilima na društvenim mrežama.

„Kada je poslednji put razgovarala sa njim, Aleksandar ju je obavestio da se prehladio i da ima nekakav virus. Od tog poziva u sredu njegov telefon je nedostupan, zbog čega se porodica zabrinula“, naveo je njegov prijatelj na svom Fejsbuk profilu. Tom mladiću je recepcioner hostela u kom je boravio nestali mladić kazao da je otišao ostavivši za sobom sve svoje stvari koje se od 29. jula nalaze u policiji.

Aleksandar je, po svemu sudeći, sa sobom poneo samo telefon i pasoš.

Ukoliko imate bilo kakvu informaciju o nestalom mladiću, kontaktirajte policiju.

Bonus video: Potraga za telom Ane Knežević u Španiji

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare