Foto:Nino Marcutti / Alamy / Alamy / Profimedia; printscreen/tiktok.com/@bih.srb.hr.cg

Bajker i tiktoker Dušan Nikolić iz Vranja, snimio je tokom boravka u Hrvatskoj viralni snimak o tome kako je dočekan u Trogiru, zbog čega se njegov snimak deli već duži vremenski period.

Nikolić koji ima i svoj Jutjub kanal „Putevima sveta“ često putuje i sa svojim pratiocima deli iskustva iz zemalja regiona i Evrope. Ipak, zaslugom Instagram profila „bih.srb.hr.cg“ njegov snimak o boravku u Trogiru, postao je viralan i oduševio korisnike društvenih mreža širom bivše Jugoslavije.

Šta je Dušan doživeo u Trogiru?

„Po dolasku u Trogir, doživeli smo jednu ugodnu situaciju. Stali smo ispred jednog kafića i tražili mesto da parkiramo motor. A onda je iz kafića izašao čovek, prešao ulicu, došao nas pozdraviti, pomogao nam da nađemo mesto da parkiramo motor, objasnio da nije potrebno platiti i oduševio se kada je čuo da dolazimo iz Srbije, iz Vranja.

Pokazao je ruku i rekao: Evo, ježim se, drago mi je kad vidim da vi iz Srbije dolazite ovde. U medijima se serviraju različite informacije da Srbi nisu poželjni ovde, ali evo, mi smo doživeli prijatnu situaciju i potpuno bezbedno, bezbrižno šetamo gradom. „, rekao je Dušan nakon čega je i prikazao kako šetaju po Trogiru.

U komentarima potvrdili Dušanovu priču

U komentarima koji su nastupili veliki broj ljudi je bio dirnut pričom, što su i podelili ispod objave.

„To što mediji huškaju i trolovi preko interneta je jedna priča, zašto ne bi smeli doći, meni smeta onaj ološ od nekulturnih Britanaca“, U svakom narodu ima budala i tu i tamo, nažalost“, bili su samo neki od komentara.

PROČITAJTE JOŠ

Na kraju, najkonkretniji odgovor je došao od strane Srbina koji godinama letuje u Zadru, prenosi Blic.

„Šta si očekivao da ti neko glavu odseče ili šta, ccc letujem u Zadru već 8 godina za redom jedan pogled popreko nisam doživeo a kamoli nešto više.“, napisao je mladić po imenu Miloš.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare