Od pre šest dana građani prijavljuju problem trule, nakrivljene drvene bandere koja se nalazi u dvorištu zgrade u Ulici Svetozara Markovića 62a, Opština Savski Venac. Dvorište je i parking za automobile, a tuda svakodnevno prolazi veliki broj ljudi i dece. Jedan od stanara Bogoljub Pešić kaže za N1 da su još u nedelju prijavili problem Elektrodistribuciji Srbije, i da su im rekli da će ekipe već sutradan izaći na teren, ali to se nije desilo do danas. Pešić i njegove komšije stavili su metalnu šipku kao podupirač da spreče da bandera padne.

On je pred kamerama N1 ponovo pozvao Elektrodistribuciju, javila mu se službenica koja je bila upoznata za prijavom, i uputila ga na Službu za pripremu i nadzor održavanja, u čijoj nadležnosti je da ukloni kvar.

Na njegovo pitanje kada će problem biti rešen, rekla je da ne zna i dala mu broj telefona na koji to može da proveri.

Pešić navodi da su im ranije u Elektrodistribuciji rekli da nemaju ljude, ali da će što pre izaći na teren da otklone kvar.

PROČITAJTE JOŠ:

„Otprilike im je nedelju dana da odstoji, pa će da počne da rade“, ocenjuje Pešić.

Stanari strahuju da će bandera da padne i da će kablovi da se iščupaju iz strujomera, kao i da bi neko mogao da bude povređen.

BONUS VIDEO: Grom izazvao požar na banderi i od tad Jovan mesecima živi bez struje: Elektrodistribucija mu traži da novi priključak plati o svom trošku

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare