Foto:SSP

"Investitor već više od 7 godina pokušava da izgradi objekat koji drastično odstupa od prvobitnog plana u Bloku 4 na Novom Beogradu", izjavio je Predrag Luković, predsednik odbora Stranke slobode i pravde Novi Beograd.

„Reč je o poznatom novosadskom građevinskom entuzijasti koji pokušava da izgradi objekat koji će, umesto profesionalno i kvalitetno planiranih cca 3.000 metara kvadratnih garažnog i poslovnog prostora, sada sadržati još dodatno i supermarket i hotel ukupne površine 6.040 metara kvadratnih“, tvrdi Luković.

Ovaj najnoviji projekat bi zatvorio pogled stanarima na dve etaže, navodi Luković i dodaje da bi ih to praktično pretvorilo u „zarobljenike sopstvenih stanova“.

Foto:SSP

„Već dovoljno dugačak niz godina svedočimo pokušajima manipulacije sistemom u vezi ove lokacije. Pitanja o tome kako je sam plac, a potom i ovakva parcela dodeljena sadašnjem vlasniku trebaju biti predmet budućeg istraživanja nekih drugih organa. Naš cilj je, pre svega, da na sve načine ne dozvolimo realizaciju ovakvog nakaradnog i nehumanog projekta“, zaključuje Luković.

***

BONUS VIDEO:

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar