Foto: Pormo

Raznovrsne ponude za najtoplije destinacije: Dubai, Kipar, Hurgada, Barselona.

DUBAI

Definitivno jedna od najuzbudljivijih svetskih turističkih destinacije je biser Arabijskog poluostrva – magični Dubai. Fantastičan spoj luksuznog odmora, prelepih plaža, noćnog provoda i neodoljivog šopinga nikada nije bio bliži uz najpovoljnije ponude paket aranžmana agencije Wayout.

MD Hotel Al Barsha 4* – hotel se nalazi 3 minuta hoda do najbliže metro stanice koja se nalazi na 10 minuta vožnje do Dubai Marine i plaže Jumeirah Beach Residence, dok je od čuvenog Mall Of the Emirates udaljen svega 1 metro stanicu vožnje

Foto: Promo

Golden Tulip Media Hotel 4* – jedan od najbolje ocenjenih hotela sa 4* u Dubaiju jedan je od omiljenih izbora Wayout putnika, nalazi se na 2 metro stanice od Dubai Marine i svojim gostima nudi besplatan shuttle bus do javne plaže JBR.

Foto; Promo

Marina View Hotel Dubai 4* – hotel je idealno lociran na samom Sheikh Zayed Road-u u Dubai Marini, na 2 minuta hoda od metro stanice, 10 minuta hoda do gradske plaže i 5 minuta hoda od prelepog šoping centra Marina Mall,

Foto: Promo

Wyndham Dubai Marina 4* – fantastičan hotel sa idealnom lokacijom u srcu Dubai Marine, od gradske plaže udaljen je samo 8 minuta laganog hoda, a svojim gostima nudi vrhunski komfor i odličnu uslugu.

Foto: Promo

Dukes Dubai Jumeirah The Palm 5* – jedan od najboljih hotela na Jumeirah The Palm, koji se nalazi na 2 minuta hoda od novootvorenog šoping centra Nakheel Mall, a gosti ovog luksuznog hotela mogu besplatno koristiti ležaljke i suncobrane na privatnoj plaži.

Foto; Promo

KIPAR

Najsunčanije ostvro Evrope otvara kupališnu sezonu početkom aprila, a Wayout je za svoje putnike spremio neodoljive ponude za nezaboravan provod tokom uskršnjih i prvomajskih praznika u omiljenom letovalištu naših turista – Aja Napi

ZOI AYIA NAPA HOTEL – ovaj hotel novijeg datuma se nalazi na 5 minuta hoda od početka glavne turističke zone u Aja Napi i na 10 minuta hoda od prelepe plaže Vathia Gonia.

Foto: Promo

ABACUS SUITES – jedan od najbolje ocenjenih hotela u Aja Napi koji se nalazi u samom centru grada u blizini svih restorana i kafića sa veoma luksuznim sobama i odličnom uslugom

Foto: Promo

CHRISTOFINIA HOTEL NISSI BEACH – najprodavaniji hotel sa 4* za letnju sezonu 2022. nalazi se na samo 5 minuta hoda od najpopularnije plaže na Kipru – Nissi Beach, i na 10 minuta hoda od glavne turističke zone.

Foto: Promo

CHRYSOMARE BEACH HOTEL – nova zvezda hotelske ponude Aja Nape i Kipra uopšte svakako je Chrysomare Beach Hotel, koji se nalazi na prelepoj plaži Vathia Gonia i svojim gostima nudi fantastičnu uslugu na bazi polupansiona ili All Inclusive usluge.

Foto: Promo

ADAMS BEACH HOTEL – najprodavaniji hotel sa 5* i najpoznatiji hotel na srpskom tržištu koji se nalazi na samoj Nissi plaži svojim gostima nudi potpuni i vrhunski užitak za sva čula.

Foto: Promo

HURGADA

Najlepši period godine u Hurgadi je bez dileme u aprilu i maju. Prijatno vreme, toplo more, mnogo sunca i vrhunska all inclusive usluga je samo delić onoga što putnici mogu očekivati od Hurgade kao bisera obale Crvenog mora.

NEW EAGLES AQUA PARK – novootvoren hotel u Hurgadi za kratko vreme je osvojio simpatije gostiju što potvrđuje i odlična ocena na booking.com – 8.2, a svojim gostima nudi celodnevnu soft all inclusive dok je posebma pogodnost ta da dvoje dece do 14 godina imaju besplatan smeštaj u hotelu.

Foto: Promo

BELLA VISTA RESORT

Foto: Promo

SEA GULL

Foto: Promo

SUNRISE SELECT GARDEN BEACH – jedan od najpoznatijih hotela u Hurgadi sa velikim brojem nagrada mnogih turističkih portala za celokupnu hotelsku uslugu sa posebnim akcentom na kvalitet hrane koji je jedan od najboljih u Hurgadi

Foto: Promo

SUNRISE MAMLOUK PALACE – jedan od najpoznatijih hotela u Hurgadi sa velikim brojem nagrada mnogih turističkih portala za celokupnu hotelsku uslugu sa posebnim akcentom na kvalitet hrane koji je jedan od najboljih u Hurgadi.

Foto: Promo

BARSELONA I KOSTA BRAVA

Provedite uskrsnje i prvomajske praznike u magičnoj Barseloni ili se jednostavno odmorite na nekoj od prelepih plaža Kosta Brave i napunite baterije pred izazove koji slede.

ACTA VORAPORT – ovaj moderni hotel se nalazi na samo 500m od čuvene plaže i oblasti Barseloneta, a do najbliže metro stanice koji vodi do samog centra grada je potrebno svega nekoliko minuta hoda.

Foto: Promo

OCCIDENTAL ATENEA MAR – ADULTS ONLY – odličan hotel sa fantastičnom lokacijom i dobrom ocenom na booking.com – 8.2.

Foto: Nova

HOTEL ALIMARA – odlična usluga je ono što izdvaja ovaj hotel, kao i njegova lokacija, a ocena na booking.com je vrlo dobra – 8.3.

Foto: Promo

HTOP OLYMPIC – hotel koji se nalazi u mestu Calella na Kosta Bravi svojim gostima nudi uslugu punog pansiona, a nalazi se na 10ak minuta laganog hoda do plaže.

Foto: Promo

HTOP CALELLA PALACE – hotel koji se nalazi u mestu Calella na Kosta Bravi svojim gostima nudi uslugu punog pansiona, a nalazi se na 5 minuta laganog hoda do plaže.

Foto: Promo

HTOP AMAIKA – hotel samo za odrasle koji se nalazi u mestu Calella na Kosta Bravi svojim gostima nudi uslugu punog pansiona, a nalazi se na 2 minuta laganog hoda do plaže.

Foto: Promo

Pozivamo sve zainteresovane putnike da koriste našu online platformu za rezervacije i putem sajta www.wayout.rs ili putem mail adrese [email protected] rezervišu svoje putovanje iz snova.

Foto: Promo

Na kraju, napominjemo da sve aktuelnosti vezane za aranžmane agencije Wayout možete ispratiti i putem naše Facebook (https://www.facebook.com/WayoutBeograd) i Instagram (https://www.instagram.com/wayout.rs/?hl=en) stranice, a tamo vas čeka i mnoštvo zanimljivog sadržaja.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar