Foto:Promo

Neverovatan razlog za nošenje najkvalitetnijih toalet-papira i ubrusa

Nije retkost da u skupo plaćenim smeštajima, ima nedovoljno toalet-papira, na šta se žale mnogi turisti koji su papreno platili svoj odmor.

Upravo zato su oni odlučili da uzmu stvar u svoje ruke i pokrenu Perfex turizam odnosno da nose svoje ubruse i toalet-papire gde god da putuju. Ovo i ne čudi, s obzirom na to da su toalet-papiri i ubrusi ovog proizvođača izrazito kvalitetni, dugotrajni i imaju široki spektar namene, te se odlično slažu sa luksuznim apartmanima.

Na primer, ubrus Professional je odličan izbor u kuhinji, jer zbog svojih bogatih kvaliteta on gotovo menja krpu. Ima visoku moć upijanja, a na sve to – dugo traje i ne raspada se pri dodiru sa vlažnom površinom. I ne samo za to, Perfexovi ubrusi su sjajni za potrebe ribanja staklenih površina poput prozora, ali i drugih glatkih površina kao što su ogledala, podovi…

S druge strane, toalet-papir Cotton like, premium kvaliteta, jedna je od glavnih stvari u Perfex turizmu – njega možete videti u gotovo svakom automobilu na auto-putu, pa i u koferima u avionu. A i ne čudi, budući da Perfex ima najsavremenije pogone za proizvodnju iz kojih izlaze najkvalitetniji papiri i ubrusi, od čiste celuloze. Takođe, ovaj čuveni proizvođač zadovoljava visoke standarde kvaliteta, a njegovi proizvodi su toliko bezbedni da mogu biti u dodiru sa najosetljivijim delovima tela bez bojazni od iritacije. Zbog svega toga, Perfexovi ubrusi su postali „must have“ posebno u prtljagu porodica sa decom, gde se očekuje premium kvalitet, kakav često ne možemo dobiti ni od čuvenih, izvikanih, stranih proizvođača.