Sergej Trifunović Foto: Vesna Lalić/Radar

U danima nakon skandalozne izjave ministarke za brigu o porodici i demografiju Milice Đurđević Stamenkovski o akušerskom nasilju, glumac Sergej Trifunović podelio je fotografije obroka trudnica u GAK Narodni front.

„Obrok porodilja u GAK. E sad, treba videti ko je nadležni ministar za obroke. Ovo što naoko izgleda kao da je nadležnoj kuvarici ispao račun za struju u ovo neidentifikovano žuto, je, kad mu date malo vremena, izgleda ipak sir“, napisao je Trifunović na svom profilu na Instagramu.

Podsetimo, nakon što je ministarka Milica Đurđević Stamenkovski donirala ventilatore Klinici za ginekologiju i akušerstvo Univerzitetskog kliničkog centra postala je predmet ismevanja na društvenim mrežama, međutim, ono što je izgovorila gostujući u jednom jutarnjem programu tek je razbesnelo javnost.

PROČITAJTE JOŠ:

„Dvadeset godina se ovde vodi kampanja protiv rađanja dece u Srbiji i to je deo globalne agende. I zato se potencira i akušersko nasilje i loše stanje u porodilištima i loša hrana i zato se na tome uporno insistira“, rekla je Đurđević Stamenkovski.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare