U novinama "Nova" u sredu pročitajte: Šta o slučaju inspektora Slobodana Milenkovića misli njegov advokat, prete li Srbiji restrikcije struje na jesen. Saznajte i ko se nalazi na listi top 10 najskupljih fudbalera, čiji su transferi najviše koštali.

Uznemirujuća ispovest mlade glumice koju je majka kao bebu ostavila pored kontejnera, biće objavljena u broju „Nove“ od četvrtka.

„Jedino što znam jeste da sam ostavljena po zimi, u kutiji kraj kontejnera. Moja mama me je tamo ostavila i otišla“ kaže naša sagovornica, koja je danas srećna majka

„Nova“ otkriva: Trgovac oružjem, koji je pod sankcijama SAD, pazario objekat koji je iznajmljivao od DIPOS-a.

U tekstu „Država prodala vilu na Dedinju Slobodanu Tešiću“ saznajte kako je firma “Partizan tech” iznajmila od DIPOS-a poslovni prostor na Dedinju, da bi sedam godina kasnije Tešić postao vlasnik te vile.

Pravni zastupnik inspektora Slobodana Milenkovića advokat Zdenko Tomanović rekao je za dnevni list “Nova” da se njegovom klijentu svete zbog toga što se suprotstavio moćnim ljudima. On je naveo da Ministarstvo unutrašnjih poslova nije preduzelo nijednu radnju da zaštiti svog službenika nakon što je objavljena informacija da je njegova likvidacija moguća.

Broj od četvrtka donosi i priču u vezi sa mogućim restrikcijama struje na jesen.

Stručnjak za energetiku Miloš Zdravković kaže za novine “Nova” da postoje četiri scenarija za zimu i da su restrikcije jedna od mogućnosti, ali da je to najskuplja opcija.

Misterija obe optužnice protiv ozloglašenog klana Belivuk-Miljković: Ko je „Đeneral“ koji se dopisivao s klanom
Svedoci i okrivljeni su ga opisali kao muškarca u pedesetim godinama, koji se zove Nenad i koristi Skaj sa potpisom „Đeneral“.

Kako se na spisku okrivljenih, niti svedoka, ne nalazi osoba ovog imena i opisa, postavlja se pitanje da li izvesni Đeneral i danas slobodno šeta ulicama našeg (ili nekog drugog) grada i čuva mračne tajne ovog klana.

Toplotni talas „Lucifer“ paralisao Stari kontinent: Evropa u plamenu, vatra guta kuće i imanja

Hiljade ljudi su evakuisane zbog velikog broja požara koji još bukte u Francuskoj, Grčkoj, Portugaliji, Španiji i Hrvatskoj, a vatra je uništila hiljade hektara zemlje.

Top 10 najskupljih fudbalera kada im se saberu transferi: Na Lukakua potrošeno 333 miliona, najviše u istoriji

Letnji prelazni rok je u punom jeku, nekoliko „bombi“ je odjeknulo, a iako nisu padali rekordi, mnogobrojni asovi promenili su sredinu za ogroman novac.

Pronađite svoj primerak novina Nova.

Bonus video: Šta građani misle o restrikciji struje

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar