U novinama "Nova", u ponedeljak, pročitajte kako su pucnji u Stefana i Miloša, nqa Badnji dan u Gotovuši kod Štrpca, posledica huškačke politike.

Ranjavanje dece je samo dokaz da se poruke političara ne zaustavljaju na bombastičnim medijskim naslovima, već da se prerađuju u mračnim umovima koji svaku različitost vide kao pretnju koju je potrebno uništiti”, ocenjuje za „Novu“ Stefan Surlić, docent na Fakultetu političkih nauka.

Vlast se hvali zvučnim iznosom, uprkos zabrinjavajućem standardu: „Kupovna moć Srba s prosečnom platom najniža u regionu“.

“Poredili smo šta građani Srbije mogu sebi da priušte s prosečnim primanjima od 640 evra, a šta njihove prve komšije, ali i radnici iz zemalja Evopske unije. Rezulati su porazni.”

Troje Rusa govorilo za „Novu“ o posledicama koje na njihov život ostavlja rat: „Putine, oteo si nam budućnost i dušu“.

“Napravili ste od nas čudovišta, uništili ste sve ono što smo voleli. Ovo nije najgore, jer to što ste uradili je i naša odgovornost. Strašnije je to što ste vi u naše ime i našim rukama uništili i tuđe. Žao mi je što smo vam dozvolili”, poručila je ruskom predsedniku naša sagovornica.

Đoković preživeo dramu, sa titulom ide u Melburn.

“Ako se po jutru dan poznaje, pred Novakom Đokovićem je sjajna godina, nakon što je osvojio prvi turnir u sezoni nakon spektakla u Adelejdu.”

Pronađite svoj primerak novina „Nova“.

BONUS VIDEO: Majka ranjenog Stefana: To je bio pokušaj ubistva mog deteta

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar