U novinama “Nova”, u ponedeljak, pročitajte: Šta donosi crveni nivo bezbednosnih pretnji od terorizma - potraga za saučesnicima teroriste sa samostrelom; Ziđin truje Borane teškim metalima, država se pravi da ne vidi; Vladimir Đukanović član Nadzornog odbora firme čiji je većinski vlasnik „Telekom“.

U Srbiji proglašen crveni nivo bezbednosnih pretnji od terorizma: Potraga za saučesnicima teroriste sa samostrelom.

Policija nastavlja pretrese na više lokacija kako bi ispitala sa kim je sve bio povezan Mladenovčanin Miloš Žujović (25), konvertit u islam, koji je u subotu pogodio strelom u vrat pripadnika Žandarmerije koji je obezbeđivao Ambasadu Izraela.

Istaknuti član SNS-a nema samo penthause i apartmane, već i nameštenja: Đukanović član Nadzornog odbora firme čiji je većinski vlasnik Telekom.

U pitanju je Društvo za projektovanje i izgradnju informacionih sistema koje se od 2017. godine nalazi u većinskom vlasništvu ove velike državne firme (82 odsto akcija firme), dok manjinski udeo ima porodica Karić.

Država ignoriše zagađenje koje sve više ugrožava zdravlje i živote građana Bora: „Ziđin“ truje Borane teškim metalima.

Dok stručnjaci upozoravaju na posledice jedne od najprljavijih kineskih investicija u Srbiji, Agencija za zaštitu životne sredine uporno obmanjuje javnost da je vazduh u okolini rudarskih kopova čist.

Beograđani pola decenije čekaju da se završi rekonstrukcija prometne ulice: Cena Bulevara patrijarha Pavla porasla za 2,5 miliona evra.

Svega nekoliko dana pred usvajanje ovogodišnjeg gradskog budžeta, raspisan je ponovljeni tender za nastavak gradnje saobraćajnice koji spaja Rakovicu sa Mostom na Adi, ali po višoj ceni.

Potražite svoj primerak novina „Nova“.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare