U novinama "Nova", u ponedeljak, pročitajte: Vučiću stranci dali rok od godinu dana da vrati litijum u igru; Nestašica vakcina protiv Rotavirusa puni dečje bolnice; Miroslav Aleksić u intervjuu poručuje: Svi se spremaju za prolećne izbore u Beogradu.

Predsednikov „kvantni skok“ gura Srbiju u nove dugove i još neizvesniju budućnost: Vučić dobio rok od godinu dana da vrati iskopavanje litijuma u igru

Bitka koja će se sada dešavati jeste bitka za javno mnjenje. Vlast ima rok do ove godine da otkoči pitanje iskopavanja litijuma i vlast je sada pod pritiskom stranaca, ambasada i multinacionalnih kompanija, ocenjuje Savo Manojlović, direktor kampanja „Kreni-promeni“.

INTERVJU Miroslav Aleksić, predsednik Narodnog pokreta Srbije poručuje: Svi se spremaju za prolećne izbore u Beogradu

Izgovor će mu biti ne to što je uhvaćen u izbornoj krađi, već to da nema većine. Pritom, da iskoristi Nestorovića kao opoziciju još jedan krug i pokuša da još jednom obmane građane da se radi o opozicionom kandidatu.

Najopasnija stomačna infekcija vreba najmlađe svake zime i leta: Nestašica vakcina protiv Rotavirusa puni dečje bolnice

Cepiva koja se daju deci do trećeg meseca života, a koja mahom preporučuju svi pedijatri, već mesecima nema u apotekama u Srbiji.

Vek od rođenja legendarne Mire Trailović: Ikona avangarde i kulturne diplomatije

Nikada mi niko nije poslao nezarađeni novac, nikada nisam dobila na lutriji, nikada ništa nisam lako postigla. A kada godine budu prošle, ostaće anegdote i etikete koje najmanje podnosim – da sam bila snalažljiva, entuzijasta, uporna, lepršava, govorila je čuvena rediteljka i osnivačica Ateljea 212 i BITEF-a.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare