U novinama „Nova“, u petak, pročitajte: Kako su funkcioneri Zvezde i Partizana, ljuti sportski rivali postali dobri biznis-partneri, u Srpskoj Atini se prodaje najviše građevinskog zemljišta u Srbiji, ar zemlje košta do 76.000 evra; Ko je veštak koji je Vučićevog kuma spasao krivične odgovornosti za saobraćajku na Dedinju.

Funkcioneri Zvezde i Partizana Ostoja Mijailović i Željko Drčelić već tri godine poslovni partneri: Ljuti sportski rivali dobri biznis-partneri

Preduzeće „Lux invest internacional“, čiji su vlasnici predsednik košarkaškog kluba crno-belih i prvi čovek UO crveno-belih, zida luksuzni kompleks na Bežanijskoj kosi u Beogradu.

Ko je veštak koji je Nikolu Petrovića spasao odgovornosti za nesreću u Užičkoj: Vučićevog kuma „skinuo“ sa kokaina zamenik direktora PIO fonda

Dr Aleksandar Milošević, sudski psihijatar, potpisao nalaz koji je direktora „Elektromreže Srbije“ spasao krivične odgovornosti, a koji stručnjaci ocenjuju kao nevalidan.

U Srpskoj Atini se prodaje najviše građevinskog zemljišta u Srbiji: Ar zemlje u Novom Sadu košta i do 76.000 evra

Trenutno se u ovom vojvođanskom gradu gradi veliki broj stambenih zgrada, i tako je već godinama, što je doprinelo da parcele budu tako skupe.

Emir Kusturica o novom filmskom triptihu, Putinu i kinematografiji: Jedini napredak se danas ostvaruje, nažalost, konstantnim ratom

Kada razmišljam o svojim filmovima, shvatam da sam bio vrlo srećan što sam živeo u periodu druge polovine 20. veka i bio u stanju da detektujem sve one bolne lomove kroz koje smo svi prolazili, kazao je reditelj uoči retrospektive njegovih filmova u „MTS dvorani“.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar