U novinama "Nova", u četvrtak, pročitajte: Kako je Aleksandar Vulin postao predsednikov "specijalac" za terorisanje kritičara vlasti; Gradska uprava duguje za struju 6,9 miliona evra; Vodič za roditelje u novoj školskoj godini: Na opremanje đaka ode 50.000 dinara.

„Specijalac“ predsednika za borbu protiv kritičara ove vlasti i sukobe sa zemljama u susedstvu: Vulin zadužen da teroriše po Vučićevom nalogu.

U suštini Vulin je zadužen da kroz skandale bude Vučićev ratnik neobjavljenog ratnog stanja na kom se temelji ta radikalska agenda ove vlasti i njihov sistem vladanja, ocenjuje Filip Švarm, glavni i odgovorni urednik „Vremena“ za „Novu“.

Glavni grad među 10 najvećih dužnika EPS-a: Beograd za struju duguje čak 6,9 miliona evra.

Gradska uprava nalazi se na osmom mestu po visini duga koji je 10. juna iznosio 803.984.308 dinara. Ovog puta „Telekoma“ nema među najvećim dužnicima, a na listi prednjače „Železara Smederevo“ u stečaju i „Infrastruktura železnice Srbije“.

Početak školske godine košta roditelje pola prosečne plate: Na opremanje đaka ode 50.000 dinara.

Udžbenici su ove godine 20 odsto skuplji, komplet za starije osnovce košta i do 23.000, a tu su i rančevi, sveske, pribor, oprema za fizičko.

Ministarstvo odbrane ne odgovara na pitanja porodica žrtava: Misterija tri vojna kamiona pred kućom Uroša Blažića.

Šta su teretna vozila odvozila sa imanja porodice masovnog ubice dan nakon što je ubio devetoro mladih u selima Malo Orašje i Dubona, nadležni nisu odgovorili ni „Novoj“, koja je to pitanje postavila nakon što su ove tvrdnje iznete na suđenju.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare