U novinama "Nova", u sredu, pročitajte: BIA privodi seljake i poljoprivrednike, dok se kriminalci slobodno šetkaju; Firme bliske "naprednjacima" očitavaju nove strujomere koje su napravile haos sa drakonskim računima za struju; Otkriveno zašto je Vučić odbio Putinov poziv za učešće na BRIKS-u.

Poznato ko je krivac za „gužvu u šesnaestercu“ predsednika: Vučić odbio Putina zbog posete Tuska.

Bivši diplomata i ambasador Srbije u Belorusiji Srećko Đukić kaže da je vrlo interesantno to što je između Donalda Tuska, Poljske i Evropske unije s jedne strane i Vladimira Putina, Rusije i BRIKS s druge, Aleksandar Vuić izabrao prvu opciju.

Ne smanjuju se redovi ispred „Elektrovojvodine“: Strujomere koji su napravili haos sa računima očitavaju SNS firme.

Očitavanje brojila „Elektrodistribucija Srbije“ je oktobra 2023. godine za 38,8 miliona evra dodelila grupi ponuđača koju predvodi „Agencija za privremeno zapošljavanje Montop HRS“ iz Novog Sada, čiji je vlasnik kontroverzni biznismen Marko Bosanac.

Pripadnici Bezbednosno-informativne agencije se sad bave i poljoprivrednicima: Kriminalci se šetkaju, BIA privodi seljake.

Uoči zakazanog protesta u Bresnici je na informativni razgovor priveden Slobodan Vidojević, u Subotici Damir Perčić, iz Udruženja poljoprivrednih proizvođača, dok su se još dvojica članova istog udruženja svojevoljno odazvala pozivu.

Rediteljka Tjaša Črnigoj govori za „Novu“ o komadu „Seksualno vaspitanje II: Borba“: Ponovo se borimo za prava na sopstveno telo.

Nakon Drugog svetskog rata vladala je takozvana epidemija uličnih abortusa, a žene su umirale ili su bile ozbiljno ozleđene. Abortus je bio ilegalan i kažnjiv zakonom, kaže slovenačka umetnica, čiji je performans dve večeri zaredom bio rasprodat na Bitefu.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare