Novine „Nova“, od četvrtka, pišu kako je firma bliska Srpskoj naprednoj stranici naplatila Elektroprivredi Srbije prugu koja ne postoji.

List navodi da je policija uhapsila šest osoba zbog sumnje da su bili uključeni u malverzacije u termoelektrani Kostolac, a među uhapšenima je i bivše odgovorno lice u kompaniji „Bauvezen“, koja je u vreme vlasti naprednjaka neretko dobijala poslove od države iako se nalazi među 100 najvećih poreskih dužnika.

„Nova“ objavljuje šta može da se očekuje od sastanka u Briselu 27. februara kada je na stolu biti nemačko-francuski predlog rešenja za Kosovo: „Spremaju kazne za Kurtija ako ne prihvati ZSO“.

Putin ima više bojevih glava od Bajdena i može da ih iskoristi“ piše list o mogućim posledicama povlačenja Rusije iz sporazuma START.

Pod naslovom „Milivojevića čeka ’vrela festivalska stolica’” novine analiziraju da li će nedavna bura zbog odlaska Ivana Medenice sa čela Bitefa uticati na rad ovog čuvenog festivala.

„Dragan Džajić je ucenjen, brinemo za njegovo zdravlje“, kaže Nemanja Matić, komentarišući potencijalne kandidate za predsednika Fudbalskog saveza Srbije.

Pronađite svoj primerak novina „Nova“.

BONUS VIDEO: Valjevska Gračanica pod vodom

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar