Milica B. je gotovo tri sata čekala kako bi nakon pregleda izašla iz garaže Kliničkog centra Srbije u Resavskoj ulici u Beogradu. Ovakva situacacija, kako navodi, traje od četvrtka, a danas je kulminirala kada je po svoj auto otišla oko 15 do 11, a izašla u 14h.

Garaža ispred Kliničkog centra Srbije, dospela je u žižu javnosti nakon što je BIRN objavio da je ovaj objekat izgrađen nelegalno, odnosno bez potrebnih građevinskih dozvola.

Poslednjih dana građani se suočavaju sa velikim gužvama, a na ulazu im je rečeno da problem prave vozila u Resavskoj ulici.

„Ja sam u garažu ušla tačno u 8 i 47, što piše na računu. Dok sam završila sve obaveze u Kliničkom centru, odluučila sam da krenem kući. Odjavila sam se u 10 i 43. ali sam tek posle 14h uspela da izađem na ulicu“, priča sagovornica našeg portala.

Foto: Andrija Lazarević/Nova.rs

U garaži „Resavska“ postoji 639 parking mesta na šest nivoa.

„Od četvrtka dolazim tamo, čekala sam oko 2 sata, u petak je bila nešto bolja situacija, a evo sada“, kaže Milica B.

PROČITAJTE JOŠ

Ministarstvo zdravlja raspisalo je u avgustu 2021., javni poziv za dodelu koncesije za finansiranje, projektovanje, izgradnju, održavanje i upravljanje tri objekta garaže sa helidromom (garaže „Resavska“, „Centralna-Helidrom“ i garaža „Deligradska“) u okviru kompleksa UKCS, a vrednost ukupnog projekta, izgradnje sve tri garaže je 3,33 milijarde dinara, odnosno 28,4 miliona evra.

BONUS VIDEO: Izgradnja garaže u Kliničkom centru Srbije

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare