U jubilarnom, hiljaditom broju novina "Nova", pročitajte: Članovi Nadzornog odbora EPS zarađuju 850.000 dinara mesečno; Kako se Vučićev mehanizam izborne krađe proširio na ceo region; Ispovest Matije Bećkovića: O majci Zorki, o ocu Vuku i bratoubilaštvu.

„Elektroprivreda Srbije“ ne žali para za pojedine plate: Članovi Nadzornog odbora EPS zarađuju 850.000 dinara mesečno.

Na ime naknada za sedam članova NO od juna do decembra 2023. isplaćeno je bruto 47,6 miliona dinara, što je kada se odbiju porezi i doprinosi oko 7.200 evra po članu mesečno, ali je jasno da nisu isto plaćeni stručnjaci iz Norveške, kojih ima troje, i predstavnik Sindikata EPS.

Ispovest Matije Bećkovića: Porodična priča o majci Zorki, ocu Vuku, o bratoubilaštvu, Veljem Dubokom…

„Odlazak Majke Zorke u zatvor možda je ono što mi se u svesti najdublje upečatilo. Još mi je pred očima kako je za zatvor obukla sve najlepše što je imala.To je za nju bio najsvečaniji čin i prvi izlazak na javnu scenu. Ujedno je to bila i preobuka u slučaju ukopa“.

Prosvetari uoči razgovora u Vladi Srbije i sutrašnjeg protesta: Povećanje mora biti isto za sve, to je crvena linija.

Posle ovog protesta, svi predstavnici sindikata razgovaraće u četiri oka. Dogovaraćemo se o daljim koracima koje ćemo preduzeti, ali najradikalniji vid bio bi zaključavanje škola na duži vremenski period, kaže Dobrivoje Marjanović, predsednik USPRS.

Šenlučenje policijskih starešina u Kuršumliji jače od zakona: Rafalnom paljbom iz policijske stanice slavili rođenje deteta.

Pucnjava koja je uznemirila građane dogodio se 11. januara i trajala je navodno dva i po sata, a prema rečima kapetana policije u penziji, Srđana Simovića, iako je o svemu obavešteno tužilaštvo i SUK, niko nije odgovarao.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar