Novine „Nova“ od četvrtka objavljuju reakcije građana na akciju države „Bolja cena“: „Što ne sniziše cene ulja, mesa i brašna – to nam treba“.

Ne znamo šta je na sniženju, i dalje je sve skupo, zašto nisu jeftiniji meso, ulje, brašno i mlečni proizvodi“, pitaju se građani sa kojima su razgovarali novinari „Nove“. Neki od njih smanjenje cena 20 proizvoda smatraju „smešnom“ stavkom u kućnom budžetu.

Poljoprivredni proizvođači se boje da će oni platiti cenu pojeftinjenja hrane jer će biti snižene cene otkupa mleka, povrća i voća, a ostaće visoki troškovi proizvodnje.

Pod naslovom „Amerika udara javne packe bivšem Demokratskom frontu zbog podređenosti Vučiću“ list analizira izjavu američkog diplomate Gabrijela Eskobara o novoj vladi Crne Gore koja je pokrenula lavinu u regionu.

Nova“ prenosi ispovest žena koja je bila učesnik stravičnog sudara na severu Grčke: „Dozivala sam sina, a on mi je rekao: ’Mama, gušim se’“.

Osećam se kao da sam usred neke močvare“ poručuje u razgovoru za „Novu“ reditelj Darko Bajić.

Ljudima se sviđa što iskreno pričamo o životu“ otkriva tajnu uspeha emisije „Među nama“ voditeljka i urednica Maja Nikolić uoči nove sezone na TV Nova .

U tekstu „Mančester Siti najveća mora na Zvezdinom evroputu“ list piše o problemima koji se nalaze pred crveno-belim fudbalerima uoči početka evropskih takmičenja.

Pronađite svoj primerak novina „Nova“.

***

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare