Foto: Shutterstock/Jelena.

Ovogodišnji Belgrade Beer Fest biće održan od 20. do 23. avgusta, a Music Week od 28. do 30. avgusta na beogradskom Ušću, saopštili su danas organizatori.

„U više nego vanrednim okolnostima, opet želimo da potvrdimo rešenost organizacionog tima CLOUD festivala da će sve dimenzije festivala biti prilagođene post-korona periodu. Apsolutno smo spremni da ispoštujemo sve preporučene mere, jer zdravlje i bezbednost posetilaca moraju biti na prvom mestu“, poručuju u saopštenju organizatori.

Ističe se da posledice koje aktuelna pandemija ima na razvoj muzičke industrije i manifestacionog turizma širom sveta, negativno utiču na organizaciju svih festivala u Srbiji, uz ocenu da je „situacija daleko od sjajne“.

„Činimo sve da u okolnostima velikih limita napravimo dobra i zanimljiva festivalska izdanja, kako bi leto u Beogradu ipak imalo vedrije nijanse. Prvo izdanje festivalske platforme CLOUD, u okviru koje su prošle godine na Ušću održana tri muzička festivala, posetilo je više od 920.000 ljudi“, navedeno je u saopštenju.

Organizatori smatraju da su „CLOUD festivali postali jedan od najuspešnijih turističkih brendova Beograda i Srbije“.

„Beogradska kulturna mreža i Skymusic organizaciju i produkciju festivala podigli na svetski nivo i posetiocima omogućili da uživaju u više od 140 koncerata“, ističe se u saopštenju, a organizatori su najavili da će uskoro saopštiti „više detalja o festivalima, programu i sadržajima“.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar