Mezimac redakcije, maltezer Bole, uputio se danas sa ekipom Nova.rs u "Dr Dog", mesto na kom možete sami okupati svog psa. Ugostila nas je Maja Aleksić, dvadesetdvogodišnja devojka koja se pre nešto više od pola godine upustila u započinjanje sopstvenog biznisa.

Pre dve godine, Maja je poslala vlasnica Noe, čupavog pomeranca, koji je ujedno bio njena inspiracija za započinjanje sopstvenog biznisa. Kako priča za Nova.rs, nerviralo ju je to što je termine za kupanje svog ljubimca morala da zakazuje i po 15 ili 20 unapred.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Problem je nastajao kada se Noa, nakon trčkaranja po prirodi, uprlja – a niko ne može da ga primi u svoj salon odmah, a kupanje kod kuće se oduži. Tu nastupa Maja.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Kako naša sagovornica objašnjava, odlučila je da svoju ljubav prema psima može da pretvori u sopstveni biznis. Tako je nastao „Dr Dog“.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

„Kada sam počinjala, imala sam strah, ali je to više bila neka pozitivna trema, jer zaista verujem da je ova priča dobra. Krenula sam od toga da bih ja prva ovde dovodila svog psa. Pričala sam sa dosta ljudi i svi su bili oduševljeni. Verovala sam da će se ova ideja ostvariti“, priča Maja, koja je svoj biznis pokrenula u oktobru prošle godine.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Sam koncept samouslužnog kupanja funkcioniše vrlo jednostavno – na samom aparatu piše sve što vam je potrebno, na vama je samo da ubacite novac i pritisnete dugme.

Minut košta 50 dinara, a u zavisnosti od veličine psa i vašeg umeća, biće vam potrebno 10 do 20 minuta da svog ljubimca okupate, a samouslužna kupaonica radi 24 sata dnevno.

BONUS VIDEO Anketa – Pitali smo građane kakav karakter imaju njihovi psi

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare