Foto: Promo

Danas svi znaju nekog ko je uspešan i nekog ko nije. Nekad se čini da su uspešniji imali samo više sreće, ali kada je reč o ovom domaćem brendu to sigurno nije razlog. On nije prepustio ništa slučaju , već se probio na vrh zahvaljujući strateškim potezima i kvalitetu koji nikada nije izneverio svoje kupce. Dok se drugi trude da smanje troškove, a time i kvalitet, Perfex je otišao u drugom pravcu – usavršavanje svakog proizvoda.

Iako mnogi ne znaju da je reč o domaćem brendu jer se superiornost u kvalitetu, dizajnu i inovacijama najčešće pripisuju inostranim brendovima, istina je da je da ovaj domaći brend zahvaljujući neprekidnom inoviranju postao najveći izvoznik na Zapadnom Balkanu, a svoje proizvode uskoro će predstaviti i u novim redizajniranim pakovanjima.

Stručnjaci u prvom planu Perfex je okupio tim stručnjaka koji su svojim znanjem i iskustvom napravili razliku na tržištu. Kod njih nema kompromisa – kvalitet raste, a standardi koje postavljaju su viši nego ikad. Nema prostora za greške.

Patetirana tehnologija Perfex ulaže u najmoderniju tehnologiju, koja omogućava da proizvodi budu premium kvaliteta. Papir koji oni prave nije običan papir – to je vrhunac udobnosti, nežan na dodir, idealan za svakodnevnu upotrebu, a konkurencija im nije ni blizu. Uostalom, ko bi mogao da odoli toalet-papiru koji je mekan poput pamuka?

Čudesni eukaliptus Eukaliptus u toalet-papiru? Da, dobro ste pročitali! Perfex koristi ovu moćnu sirovinu za svoju premium liniju, što njihov papir čini mekšim, trajnijim i sa neverovatnom moći upijanja. Njihov troslojni Cotton like papir postao je najprodavaniji proizvod, ne samo u regionu već širom Balkana.

Održivost na delu Ovo je još jedan razlog zašto kupci biraju njih, jer žele kvalitet, ali i odgovornost prema planeti. Ovaj brend je nosilac FSC sertifikata koji garantuje održivo korišćenje resursa.

Godinama Perfex ne prestaje da raste i osvaja nova tržišta, a sve to zahvaljujući jednoj jednostavnoj činjenici – njihov kvalitet je neprevaziđen, i svakim danom postaje bolji!