Foto: Promo/Narodna banka Srbije

Danas se obeležava tačno 12 godina otkako je Jorgovanka Tabaković postala guvernerka Narodne banke Srbije. Ova institucija je na svom zvaničnom veb sajtu i nalogu na društvenoj mreži X objavila tim povodom tekst o dosadašnjim dostignućima, ali je veću pažnju javnosti privukla fotografija guvernerke Tabaković - očigledno prerađena, skoro do neprepoznatljivosti.

Akutelna guvernerka NBS Jorgovanka Tabaković tu funkciju obavlja već tačno 12 godina. Poslednji put izglasana je pre samo nedelju dana i tako ušla u treći mandat na ovoj funkciji.

Povodom godišnjice njenog rada, na zvaničnim internet kanalima najviše finansijske institucije u zemlji objavljen je tekst u kojem su sažeti dosadašnji rezultati, uspesi i dostignuća. Ipak, veću pažnju javnosti, od samih rezultata, privukla je fotografija koja je uz tekst objavljena.

U pitanju je fotografija guvernerke, ali očigledno veoma prerađena, „fotošopirana“.  Guvernerka na ovoj fotografiji toliko ne liči na sebe, da to nije moglo da promakne korisnicima društvene mreže X.

PROČITAJTE JOŠ

„Ko vam je ovo na slici“, jedan je od komentara.

Foto: Promo/Narodna banka Srbije, Milos Tesic/ATAImages

Podsećamo, vladajuća većina Skupština Srbije je 31. jula ponovo izabrala Jorgovanku Tabaković za guvernera Narodne banke Srbije. Nju je za novi mandat od šest godina predložio predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

BONUS VIDEO Guvernerka Tabaković imala je nezvanog gosta u kosi u Skupštini Srbije

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare