Foto: Shutterstock

Želim da ugovorim osiguranje života, ali nisam siguran da ću uvek moći da plaćam istu mesečnu obavezu. Ovo je jedna od najčešćih dilema sa kojom se srećemo pre odluke o sklapanju ugovora sa osiguravajućom kućom. Strah je razuman, jer niko ne može sa sigurnošću predvideti stabilne i visoke prihode. Zbog toga se često odlaže odluka o ugovaranju osiguranja života, iako je jasno koliko je ono  važno i kakve prednosti donosi.

Razrešenje nedoumice može da donese inovativan proizvod Generali Osiguranja Srbija pod nazivom Dynamic Life. Njegova specifičnost je da korisniku daje fleksibilnost u plaćanju, odnosno mogućnost da odabere iznos mesečne obaveze.

Najmanja uplata je 2.000 dinara, a najveća 8.000. Odluku o tome koliko će platiti donosi osiguranik u skladu sa procenom svoje finansijske situacije, odnosno prema tome da li želi da više ili manje novca prikupi na polisi.

Onima koji strahuju od nepovoljnije finansijske situacije u nekom budućem životu ova vrsta osiguranje neće nikada biti neželjeno opterećenje. U svakom trenutku moguće je prekinuti ugovoreni odnos, pod finansijskim uslovima koje osiguranik zna pre nego što prihvati ugovor sa osiguravajućom kućom.

O ovoj ponudi svakako će razmisliti svi koji brinu o svojim budućim finansijama. Dynamic Life polisa može se posmatrati kao vrsta štednje, koju možeš podići posle 15 godina. Sa druge strane ona je i osiguranje života. U slučaju koji niko ne želi, ali ne može ni da ga isključi, osigurana suma pripada najbližoj porodici.

„Razumemo da danas građanin nema viška slobodnog vremena i ne želi da ga troši više nego što je nužno. Tome smo prilagodili sve naše usluge, pa i ponudu Dynamic Life“, kažu u Generali Osiguranju.

„Samo jedan kontakt sa filijalom odnosno agentom potreban je za započinjanje osiguranja. Sve ostalo može se regulisati preko aplikacija za android odnosno iphone, uključujući i praćenje stanja na ličnom računu osiguranika“.

Ova ponuda Generali Osiguranja dinamična je po svim svojim osobinama. Pri kupovini na prodajnim mestima Univera, koji je partner u ovom projektu, ostvaruje se dodatna uplata na polisu.

Od 10% do 4% plaćenog računa automatski leže na lični račun osiguranika. Moguće je takođe prilikom plaćanja zaokružiti račun na veću sumu – dodatni iznos se takođe pridružuje polisi osiguranika.

Kupovina proizvoda određenog broja partnerskih organizacija takođe donosi automatsku uplatu jednog iznosa.

Fleksibilnost i raznovrsnost uplata na polisu Dynamic Life rešavaju dilemu sa početka ovog teksta. Moguće je svoju finansijsku budućnost učiniti sigurnijim, a bez straha od preuzimanja obaveze koja može predstavljati opterećenje.

Korisni linkovi:

-Više detalja na sajtu Generali Osiguranja: https://www.generali.rs/dynamic_life

-Aplikacija za android: Dynamic Life

-Aplikacija za apple: Apple Store

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar