Ubistvo na hrvatskom ostrvu: Zadavio ženu, pa bio tri dana u vili s telom

Svet 28. jul. 202107:59 > 08:28
Podeli:
Krk FOTO: Arne Müseler / Wikipedia

Strašan zločin potresao je stanovništvo hrvatskog ostrva Krka: Jedna ženska osoba, navodno strana državljanka, pronađena je sinoć mrtva u jednoj vili.

Kako piše „Novi list“, u trenutku obilaska mesta zločina još uvek je trajao uviđaj, pa nije bilo mnogo zvaničnih informacija. Komšije kažu da je, prema svemu sudeći, život izgubila sredovečna žena, navodno Ruskinja nastanjena u Nemačkoj, sestra vlasnice stana u kojem je telo žrtve u utorak uveče pronađeno.

Ono što je upalilo alarm kod komšija bile su potpuno spuštene roletne stana u kojem je pronađeno beživotno telo navodno zadavljene žene, saznanje da nesretnu ženu niko nije video nekoliko dana ali i informacija da se tokom vikenda iz stana čula vika.

Navodno se tokom noći sa subote na nedelju iz stana duže vremena čula glasna svađa, komđije kažu i „lom“ koji je naprasno prekinut negde oko jedan sat posle ponoći.

Već sledećeg dana, suprug nesrećne žene viđen je kako oko svog belog volvoa nemačkih tablica „rastrojeno hoda i sa sebe skida i na pod odbacuje odeću“. Automobil je bio parkiran na putu pred prostranim dvorištem luksuzne zgrade opremljene bazenom.

„Novi list“ piše da je, prema svemu sudeći, spomenuti „ruski Nemac“ puna tri dana bio u stanu sa svojom mrtvom partnerkom.

Sve detalje stravičnog zločina policija će zasigurno rasvjetljavati narednih dana, a u svemu bi im osim tragova koje će forenzičkim pregledom mjesta zločina vjerojatno biti pronađeni, zasigurno pripomoći i saznanja koja su, niti ne znajući što se događalo u njihovom kvartu, u proteklim danima “pobrali” stanari okolnih kuća smještenih na samom rubu najzapadnijeg djela grada Krka.

Komentari

Vaš komentar