Krivokapić podržao ministarku zdravlja: Uvek je uz narod

Svet 14. apr. 202121:47
Podeli:
Jelena Borovinic Bojovic i Zdravko Krivokapic
Jelena Borovinić Bojović i Zdravko Krivokapić Foto:Vlada Crne Gore/GOV.ME/S. Matić/B.Ćupić

Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić uputio je podršku ministarki zdravlja Jeleni Borovinić Bojović koja je dobila pretnje mejlom. Uz nju je i cela Vlada, a policija trenutno radi na ovom slučaju.

POGLEDAJTE JOŠ:

Ministarka zdravlja Crne Gore Jelena Borovinić Bojović prijavila je policiji da je na privatnu mejl adresu dobila poruke preteće sadržine. Mejl nije potpisan i poslat je sa adrese koja je, kako se sumnja, otvorena za jednokratnu upotrebu.

U tom dopisu pominju se deca ministarke, kao i njen otac. Doktorki Borovinić Bojović se preti da će ona „biti prva osoba koju će posetiti“ i koja će „morati da plati“.

Krivokapić je na svom Tviter nalogu napisao da je Borovinić Bojović „uvek uz i za svoj narod“.

„Jelena Borovinić Bojović i u belom mantilu, i u ministarskoj ulozi pokazuje da nema izazova pred kojim će ustuknuti. Uvek uz i za svoj narod“, napisao je Krivokapić i poručio da je „čast imati takvog ministra u timu“.

Pored Krivokapića, podršku ministarki pružile su i njene ostale kolege iz Vlade i poručili da „Crna Gora ne sme i neće biti država pretnji i straha“.

„Vlada Crne Gore najoštrije osuđuje pretnje upućene ministarki dr Jeleni Borovinić Bojović i njenoj porodici. Crna Gora ne sme i neće biti država pretnji i straha, već država sigurnosti i mira za sve svoje građanke i građane“, navodi se u poruci Vlade.

„Vlada stoji uz ministarku Borovinić Bojović i ohrabruje je da nastavi posvećeno i profesionalno vođenje resora koji joj je poveren. Od nadležnih institucija zahtevamo brzo i efikasno delovanje“.

Iz Uprave policije su saopštili da intenzivno rade na identifikaciji osobe koja je putem mejla uputila pretnje ministarki zdravlja.

 

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar