Krivokapić: I Milo će na sud ako bude dokaza

Svet 24. dec. 202013:11
Podeli:
Milo Đukanović Foto:EPA-EFE/BORIS PEJOVIC

Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić u intervjuu za NIN izjavio je da će predsednik Crne Gore Milo Đukanović, biti procesuiran po zakonu ako bude dokaza ili, kako je naveo, ako se "nađe u materijalima do kojih će se pre ili kasnije doći".

Govoreći o svojoj izjavi da su se predsednik Crne Gore Milo Đukanović i Vučić češće sretali nego on sa svojim kumom, Krivokapić je naglasio da je zbog toga preživio medijski linč.

Pročitajte još:

„Naravno da sam govorio o njihovim javnim susretima, koji nisu pratili odnosi Crne Gore i Srbije i to se mora menjati. Koliko sam uspeo da pratim iz medija, Vučić nikada nije govorio o Đukanoviću, koga je poznavao toliko godina, onako kako govori o meni, a da sa mnom nije progovorio ni reč“, istakao je on.

Na pitanje o vezi borbe protiv korupcije i kriminala, koja je najavljena kao prioritet nove vlade Crne Gore i Mila Đukanovića, Krivokapić je rekao da će Đukanović biti procesuiran po zakonu ako se „nađe u materijalima do kojih će se pre ili kasnije doći“.

„Namera ove vlade nije revanšizam niti lov na ljude. Naš cilj je pravna država u kojoj će svi biti jednaki pred zakonom i za koje će važiti zakoni“, istakao je on.

BONUS VIDEO

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar