„Dodik se plaši Vučića i privatno ga ne voli“

Svet 05. mar. 202115:30 > 15:3516 komentara
Podeli:
Foto: Printscreen/YouTube/FACE HD TV

"Dodik se, zbog sebe, plaši Vučića, znam sigurno da to nije tako idealan odnos kako obojica predstavljaju u javnosti" kaže u razgovoru za Nova.rs Senad Hadžifejzović, bosanskohercegovački novinar i voditelj, vlasnik televizije Face TV, koji je uradio intervju sa predsednikom Srbije tokom njegove posete Sarajevu.

Pročitajte još:

Naime, u vreme kratkog intervjua za Face TV koji je Aleksandar Vučić dao Senadu Hadžifejzoviću, predsedavajući Predsedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik proveo je ispred vrata studia… i čekao.

„Dodik je bio sve vreme prisutan zato što ga je zanimalo šta će Vučić reći o njemu i šta ću ga ja pitati o njemu (sve nešto razmišljam, da li je Dodik prisluškivao kroz vrata šta o njemu pričamo). Pitao sam, i pitaću opet“ kaže Hadžifejzović.

Ovaj razgovor zapravo je bio samo najava za veliki intervju koji bi trebalo da bude emitovan uživo iz Beograda 15. aprila, a kratku emisiju kao najavu, možete pogledati večeras od 18 i 45 na FACE TV..

Kada budu radili intervju u Beogradu, Dodik će verovatno i tada biti negde u blizini…

Foto: Printscreen/YouTube/FACE HD TV

„Zanima me zašto Vučić drži Dodika uz sebe. Dodik se, zbog sebe, plaši Vučića, znam sigurno da to nije tako idealan odnos kako obojica predstavljaju u javnosti. Nema tu čuda, Beograd bira ko će voditi Srbe iz RS-a u BiH. Dodika zanima da li je još ‘aktuelan’ i bitan za Srbiju. Ne verujem da Dodik voli Vučića, dapače… politika, interes-ok, privatno-ne“ kaže naš sagovornik.

Posle snimanja ove emisije, Dodik je Vučića, kaže Hadžifejzović, „odveo“ „pokupio“.

„Kada smo završili snimanje Vučić me je pitao ‘Jesmo li bili dosadni’?, to je rekao i onda ga je protokol i Dodik, koji ga je čekao da ga službeno isprati, jednostavno pokupio, odveo“ kaže Hadžifejzović.

BONUS VIDEO

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar