Direktorka Kliničkog centra Crne Gore pisala molbu sama sebi

Svet 18. nov. 202016:36
Podeli:
Foto: Vijesti.me

Kako bi dobila dozvolu da na Klinici za očne bolesti Kliničkog centra Crne Gore zaposli dodatni kadar, doktorka Danijela Đurović Raonić se sama sebi obratila molbom, adresiranom sa jedne na drugu funkciju koje istovremeno obavlja.

Direktorka Klinike za očne bolesti Kliničkog centra Crne Gore Danijela Đurović Raonić odlučila je da u toku epidemije koronavirusa zaposli dodatni kadar na Klinici. Kako bi dobila odobrenje, uputila je molbu vršiocu dužnosti direktora Kliničkog centra Crne Gore, odnosno sama sebi, pošto očigledno istovremeno obavlja dve funkcije.

Pročitajte još:

“Poštovana direktorka, obraćam Vam se sa molbom angažovanja jednog kliničkog lekara na Klinici za očne bolesti. Potreba za njim postoji zbog izuzetno velikog obima posla na klinici, kako konzervativnog tako i operativnog dela, a naročito na heliant procesu”, navedeno je u dopisu datiranom na 4. novembar 2020. godine. Doktorka ga je potpisala sa oba svoja prezimena, a naslovila ga je na Danijelu Raonić, piše list „Dan“.

Vlada je krajem oktobra imenovala Đurović Raonić za v.d. direktora Kliničkog centra Crne Gore, nakon što je neurolog Jevto Eraković podneo ostavku na tu funkciju jer je postao narodni poslanik. Ona će biti vršilac dužnosti do imenovanja direktora, a najduže do šest meseci.

Đurović Raonić je na funkciji direktorke Klinike za očne bolesti imenovana 2018. godine.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar