Milica Dabović javno isprozivala Nađu: Ona je u sukobu sa mnom profitirala

Podeli:
Nađa Erić i Milica Dabović Foto:Promo/Survivor

Njihov odnos ni nakon Survivora ne prestaje da intrigira javnost.

Takmičarski šou-program Survivor privukao je veliki broj gledalaca i postao najgledaniji u regionu, a jedan od odnosa koji su najviše intrigirali javnost jeste onaj između Nađe Erić i Milice Dabović.

PROČITAJTE JOŠ:

Nakon povratka u Srbiju, Nađa je dala brojne intervjue, a u mnogima od njih otvoreno je govorila o odnosu sa Milicom i drugim saborcima koji su je često kritikovali dok su boravili na ostrvu.

"Govorili su mi 'dovoljno si ti bila ovde'. To sam najviše slušala od Milice i Steve. Njihovo mišljenje bilo je da sam za svoje godine dovoljno dogurala. Nije mi se to svidelo, nema tu merila jer mnogi s trideset godina nisu prošli ono što sam ja s dvadeset. Zrelost može da ide samo u moju korist, u odnosu na one koji su ceo život uživali roditeljsku podršku i koji nikada nisu uzeli peglu u ruke. Rano sam počela da radim i da vodim samostalan život, neko ko je par godina stariji od mene možda ništa od toga nije Milica je znala da kaže kako sam previše pustila jezik, dakle nije valjalo ni kada ćutim ni kada govorim. Sećam se da je to bio trenutak kada sam pobesnela i kada smo se posvađale. Kada ćutim, nemam samopouzdanje, a kada skupim hrabrost i nešto kažem, onda me kritikuju da mnogo pametujem. Od Milice sam dobijala komentare: 'Ovde si još samo sedam dana, povedi malo računa o svom ponašanju'. Ko će da kaže koliko ću ja dana tu ostati? Na kraju smo nas dve tu bile jedna do druge do samog kraja. Danas nismo u kontaktu, osetila sam veliku promenu u njenom odnosu prema meni nakon što se suočila s komentarima javnosti", rekla je Erićeva za Story.

Ove njene reči prilično su pogodile nekadašnju košarkašicu koja je javno, na Instagramu, komentarisala ovu njenu izjavu.

"Zaista sam do sada bila imuna na sve prozivke deteta od 22 godine koje svakoga dana ima drugu priču i izlive emocija, ali kada se granice pređu onda moram da reagujem...  Koliko ja vidim ovde se samo piše o Milici, Milici i Milici. Imate li nešto o Nađi da pitate i pišete, a da nisam ja? I verujem da je to poenta ovog intervuja (podseća me na mene i spominjanje mog sina Stefana) samo je emocija drugačija. Više mi ništa nije jasno: Jel to ona devojčica koja mi je spavala na ramenu, ona devojčica koju sam bodrila od prvog dana, ona kojoj sam govorila ako za**beš stvar, reci za**bala sam i tačka ne traži glupe izgovore. Jel to ona devojčica koja je rekla izvini, loše sam te procenila - rekla si za mene da se foliram i da neću da igram i da je moja povreda lažna? Jel to Nađa koja je od sebe sama pravila žrtvu, a žarko želela da ne bude žrtva?", počela je Milica.

"Jel to ona devojka kojoj sam rekla: Svaka ti čast jer ja ne bih uspela u 5 duela da pobedim. Jel to Nađa kojoj sam rekla: Bez obzira na sve gluposti ovoga sveta, zaslužuješ da budeš tu gde jesi i BRAVO! Jel to Nađa zbog koje sam skočila na poslednjem plemenskom jer na kraju dana niko ne zaslužuje da izađe bez prijatelja! NEGO JE VAŽNO OPROSTITI!!! Jel to Nađa kojoj sam samo želela dobro i koja je i u sukobu sa mnom profitirala, jer najakše je nakačiti se na mene. Sve ovo i nekako, već smo čuli, već smo preživeli, ali stvarno ne mogu da slušam izjave da sam bila nasilna i agresivna. Zbog jednog ćuti i hrani džukelu da te ujede? Sa druge strane, ta ista Nađa je Nigoru rekla da ućuti koji joj može biti otac, za mene da joj sečem krila i da foliram povredu i na kraju da treba da posetim psihijatra? Nađa je promenila toliko mišljenja i dala toliko različitih izjava i sve to opet pripisaću njenim godinama i neiskustvu i dalje neću reći ružnu reč samo ću vas zamoliti da me izuzmete iz ovakvih priča. Ja vrlo dobro znam šta je NASILJE I AGRESIJA i zaista ne želim da mi se lepe takvi epiteti", zaključila je Milica Dabović.

BONUS VIDEO: Milica Dabović Live

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.