Ekipa iz Survivora na okupu, čeka ih ludo đuskanje: Ovo ćemo prvi put iskusiti

Survivor 04. avg 202220:17 > 23:10
Podeli:
Nevena Blanuša, Vladimir Govedarica, Nađa Erić i Tena Tomljanović
Nevena Blanuša, Vladimir Govedarica, Nađa Erić i Tena Tomljanović Foto: Nova.rs

Učesnicima takmičarskg šou programa Survivor je leto počelo kao najuzbudljivije do sada, a po njihovim društvenim mrežama tako će se i nastaviti.

Nađa i Vlada iz Srbije i Tena i Nevena iz Hrvatske su se uputili u Vrnjačku Banju, gde večeras počinje muzički festival Love Fest, na kom će naredne tri noći nastupati svetski poznati izvođači, ali i domaći muzičari poput Hladnog Piva, Beogradskog Sindikata i Senide.

PROČITAJTE JOŠ:

Niko iz ekipe do sada nije bio na ovom muzičkom festivalu, a po atmosferi bi se reklo da ih čeka uzbudljiv vikend.

"Danas popodne sam krenula iz Zagreba, kako bih se našla sa ostatkom ekipe i kako bismo zajedno otišli da osetimo ukus festivala na koji smo želeli da idemo. Jedva čekam da čujem Senidu uživo, jer znam da pravi odličnu atmosferu, ali ništa se manje ne radujem Beogradskom Sindikatu!", rekla je Nevena.

Vlada se ipak više raduje svetskim DJ-evima.

"Jedva čekam nastup Džejmi Džonsa i Marka Karole, jer ih do sada nisam slušao, mada sam najviše uzbuđen zbog samog doživljaja Love Festa, druženja i pozitivne tehno energije", rekao je on.

Nevena Blanuša, Vladimir Govedarica, Nađa Erić i Tena Tomljanović
Nevena Blanuša, Vladimir Govedarica, Nađa Erić i Tena Tomljanović Foto: Nova.rs

Dok su Vlada i Nevena imali kraći put da pređu, Tena i Nađa su rano jutros krenule od Karina, preko Zadra i Splita, pa zakasnelim letom do Beograda.

"Iako je put možda delovao preko naših mreža naporno, mi nismo umorne i ne možemo da dočekamo masažu i odlazak na festival", rekla je Tena, a Nađa dodala da je srećna što su ponovo svi na okupu.

BONUS VIDEO: TOP 5 najboljih frajera u Survivoru

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar