Dalas Maveriks
Foto: Tanjug/AP Photo/Gareth Patterson)

Šteta.

Ekipa Dalasa vodi grčevitu borbu za plasman u plej-of NBA lige i do poslednjeg kola će se boriti za deseto mesto koje donosi plej-in turnir. Nakon serije očajnih rezultata konačno su uspeli da pobede.

Oni su savladali Sakramento Kingse rezultatom 123:119, a briljirao je tandem Kajri Irvig-Luka Dončič. Irving je meč završio sa 31 poenom, dok je Dončić imao 29, a da je bilo malo više sreće završio bi s 32 poena, ali mu jedan neverovatan koš za tri poena na kraju nije priznat.

PROČITAJTE JOŠ

Poznato je Dončić kao neko ko je u stanju da postiže neverovatne koševe, često se pojave i snimci sa treninzima gde ubacuje ludačke stvari, a sada je nešto slično uspeo da izvede i na meču.

Nakon što je Dalas odigrao odličnu odbranu u poslednjem napadu rivala i rešio pitanje pobednika, Dončić je uhvatio i napravi nekoliko koraka od svog koša i uputio šut skoro preko celog terena.

Lopta je završila u obruču a 20.000 ljudi u dvorani skočilo je kao u transu i izazvalo erupciju, ali koš na kraju ipak nije priznat.

Naime, vreme je isteklo i Dončić je zakasnio za jednu desetinku da uputi ispravan šut, ali je sreća za njega i Dalas što nije ništa odlučivao.

BONUS VIDEO Jokić o igranju za reprezentaciju na SP, To je odluka koju donosim preko leta

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar