Foto: PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia

Novak Đoković ne samo da je demolirao Holgera Runea sa 6:3, 6:4, 6:2 u osmini finala Vimbldona, već je uspeo da pošalje poruku da se vratio jači nego ikada. To nisu propustili da primete ni engleski mediji.

Čuveni „Independent“ je objavio opširan tekst koji govori o tome koliko je Đoković zapravo moćan.

PROČITAJTE JOŠ

Objavljen je tekst pod naslovom „Vimbldone, čuvaj se: Upravo si naljutio Novaka“ koji govori o tome kakva je zapravo teniska sila Đoković.

„Ali vratićemo se na kraj Đokovićeve pobede u tri seta. U teniskim terminima, ovo je možda bio savršen meč za njega u pravo vreme. Postoji osećaj da se moći Srbina ove godine pomalo smanjuju, ako ne zbog ničeg drugog, onda zbog prisustva vremena – jedine sile u sportu sa boljim rekordom od Đokovića.

Ne grešite, osvajač 24 grand slam titula može osvojiti Vimbldon ove nedelje. I dalje je među favoritima, i s pravom. Ali nakon povlačenja sa Rolan Garosa i sa rukavom za kompresiju na operisanom desnom kolenu, uz malo otežano kretanje, fer je sugerisati da će mu ova pobeda u tri seta biti dobrodošla“, stajalo je, između ostalog, u tekstu lista „Independent“.

BONUS VIDEO Sjajan poen Đokovića u trećem setu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare