Foto: Printscreen Instargram / youarelorenzopetrini

Teško je i zamisliti koliko je ovaj postupak značio italijanskom navijaču.

Jesu Italijani u Torinu bili neprijateljski nastrojeni prema Novaku Đokoviću ove nedelje tokom njegovog meča protiv Janika Sinera, ali je pitanje za koga bi navijao mladi Lorenco Petrini, privrženi Đokovićev navijač.

PROČITAJTE JOŠ:

„Moj poslednji rad posvećen Noletu je bio neverovatan. Za mene ceo crtež rukom sa svim detaljima je pravi užitak, uz sve poteškoće koje sam imao, borbu, mentalnu snagu i odlučnost, završio sam ga, kao i moj idol Nole. Nadam se da ću mu jednog dana ovaj poklon uručiti lično“, napisao je Petrini uz jedno svojevrsno umetničko delo.

Petrini je ovih dana u žiži javnosti jer je reč o momku sa hendikepom, kom svejedno nije bilo teško da nacrta Novakov lik sa četiri grend slema.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Lorenzo Petrini (@youarelorenzopetrini)

„Bio sam Noletov gost dva dana i ispunio mi se san. On i njegov tim, Marko i Karlos su bili fantastični. Nikad neću prestati da budem zahvalan za ovo. Nadam se da se opet vidimo uskoro. Idemooo“, dodao je Lorenco.

Nadao se i uspeo da privuče pažnju Đokovića koji ga je ugostio na dva dana dok boravi u Torinu na Završnom mastersu. Petrini je dobio i suvenir, kačket sa Novakovom porukom.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Lorenzo Petrini (@youarelorenzopetrini)

„Za Lorenca, mog prijatelja. Volim te mnogo i ovo je kao lepo podsećanje na naš susret“, napisao je Đoković na italijanskom.

On u subotu uveče igra polufinale Završnog mastersa u Torinu protiv Karlosa Alkaraza.

BONUS VIDEO: Alkaraz kaže da će uživati u duelu sa Novakom

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar