Foto: Printscreen Instagram / geniebouchard

Kanadska teniserka Eženi Bušar bila je učesnica kanadskog šou programa "Family Feud" gde je učestvovala sa članovima svoje porodice.

Tačno je deset godina otkako je bila na vrhuncu teniske karijere i premda i dalje ima šanse da se vrati do vrha gde je nekad bila kao peta igračica sveta, deluje da se to neće desiti.

PROČITAJTE JOŠ:

Bušar je skorije bila deo cele priče oko Netfliks slema, ali je učešće u spomenutoj popularnoj emisiji iz Kanade otkrilo neke od privatnih detalja iz života teniske lepotice.

Konkretno, kako ju je slavni pevač Džastin Biber, za kojim su mnoge žene desetak i više godina unazad uzdisale, birao baš nju i probao da je zavede.

„Ne, to je smešna priča. Igrali smo teniski meč u dobrotvorne svrhe, a on me zamolio da se družimo kasnije, ali imala sam dečka, pa sam rekla ne i verujem da zaslužujem nagradu za devojku veka“, ispričala je Bušar.

Ona je nekada igrala finale Vimbldona i izgubila je 2014. od Petre Kvitove, pa je Biber bio slaba konkurencija kada su se našli licem u lice.

„Igrala sam tenis sa njim i bio je užasan. Siguran sam da si ti bolji, Džeri“, ispričala je Bušar.

Biber i Bušar su bili igrao humanitarnu tenisku egzibiciju „Dezert Smeš“ i tada je pevač hteo da bude sa Bušarovom kojoj su postavili pitanje da je sada „mogla da bude i gospođa Džastina Bibera“.

Eženi je nedavno ispala iz prvih 300 na VTA listi i prošli meč je odigrala u Gvadalahari prošle godine. Bavi se i piklbolom, a i dalje je jedan od najpopularnijih među teniserkama sa milionima pratilaca.

BONUS VIDEO: Novak Đoković o Olimpijskim igrama u Los Anđelesu, Australijan openu i „velikoj trojci“

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar