Foto: Nova.rs

Dan koji će se dugo pamtiti

Natalija Stevanović ostvarila je pobedu karijere, pošto je u prvom kolu Vimbldona sa 2:0 izbacila Karolinu Pliškovu.

Posle sjajno odrađenih kvalifikacija i prvog plasmana u glavni žreb londonskog grend slema u karijeri, zablistala je Srpkinja i u prvoj rundi.

PROČITAJTE JOŠ:

Pliškova jeste bila prva teniserka sveta i vicešampionka Vimbldona 2021. godine, ali sa Stevanovićeva je bila sigurna od samog početka.

Čehinja je kod poslednjeg poena izbacila lopticu u aut, ali je zvala čelendž (bezuspešno), pa je Natalija sačekala da dobije čestitku od protivnice.

Natalija je nakon pobede gricnula travu u stilu Novaka Đokovića, pa potom otišla da sa najbližima proslavi veliku pobedu.

Potrčala je u zagrljaj suprugu Nikoli Stevanoviću, koji joj je bio velika podrška u borbi protiv ciste na jetri. Ta borba je uspešno završena, pa Natalija sada uživa u tenisu i beleži rezultate karijere, iako ima 28 godina.

„Čak i nakon devet godina veze, bila sam veoma iznenađena. Imao je pomoć prijatelja i ljudi sa turnira. Bilo je savršeno, pomogli su mu novopečeni mladenci Varvara Flink i njen suprug. Oni su mu pomogli da se odluči na taj korak“, rekla je Natalija 2020. godine kada ju je iznenada na turniru zaprosio Nikola.

Foto: Nova.rs
Foto: Nova.rs
Foto: Nova.rs
Foto: Nova.rs
Foto: Nova.rs
Foto: Nova.rs
Foto: Nova.rs
Foto: Nova.rs
Foto: Nova.rs
Foto: Nova.rs

BONUS VIDEO Đoković dočekan ovacijama, pozdravio navijačicu i reagovala publika

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar