Foto: Printscreen Twitter / Wimledon

Najbolji srpski teniser Novak Đoković opet je trenirao i šalje pozitivne nagoveštaje iz Londona pred Vimbldon.

Treći grend slem sezone počinje prvog jula, a Novak se na terenu u utorak našao sa Frensisom Tijafoom. Na nedavno operisanom kolenu steznik, baš kao i na desnoj ruci, što ne sprečava Đokovića da se dobro zabavlja.

PROČITAJTE JOŠ:

Svoj trening set je dobio protiv Tijafoa, povećao je intenzitet treninga i za sada sve ide u pravom smeru. U jednom trenutku je prema rečima teniskog novinara Manuela Sančeza i skinuo steznik sa ruke.

Za sada nije još uvek sigurno da će Đoković moći da nastupi na Vimbldonu nakon prvog jula, ali je to jedan od kratkoročnih ciljeva.

Đoković je operisao koleno početkom juna i povredio se zbog stanja terena na Rolan Garosu kada je morao da preda meča Kasperu Rudu bez borbe pre četvrtfinala turnira.

„To dobar godine. Drago mi je što sam se vratio, radim sve što mogu da se spremim za Vimbldon“, napisao je Novak, dok je Tijafo na treningu nosio dres Kentavijusa Koldvel-Poupa, saigrača Nikole Jokića iz Denver Nagetsa.

Koliko Amerikanac poštuje srpskog asa videlo se kasnije i po tome što mu je poslao poruku „Big Fo X GOAT“, ukazujući na Srbina kao na najvećeg igrača svih vremena.

Novak je prošle godine na londonskoj travi došao do finala i malo je falilo da osvoji titulu, pošto je Karlos Alkaraz od njega bio bolji u pet setova. Primarni cilj su mu ove godine Olimpijske igre u Parizu.

BONUS VIDEO: Nova.rs posetila kliniku u kojoj je operisan Đoković

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar