Foto: Printscreen Instagram

Ako se po đuskanju turnir poznaje, Đokovića čekaju dobre stvari u Ohaju.

Najbolji srpski teniser Novak Đoković otputovao je u Sjedinjene Države gde će početi masters u Sinsinatiju na kom Srbin igra od drugog kola.

PROČITAJTE JOŠ:

On se u prethodnom periodu odmarao i pripremao za turnir u Crnoj Gori, u zalivu Boke kod Herceg Novog i na terenima Janka Tipsarevića.

Podelio je sa tih priprema i video snimak na kom malo igra tenis i razmene na betonu, malo đuska i dobro je raspoložen pred turnir, dok se malo i fotografiše sa svojim timom i porodicom.

Najbitnije je da je iza sebe ostavio poraz u finalu Vimbldona gde nije uspeo da osvoji rekordnu osmu titulu i petu uzastopno, čime bi izjednačio rezultat Rodžera Federera iz prve decenije ovog veka.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели nova.rs sport (@nova.rs_sport)

U Sinsinati je otišao po treću titulu, a u Sjedinjene Države posle dve godine pošto nije mogao kao stranac nevakcinisan protiv koronavirusa da pređe granicu SAD.

Zanimljivo je da ni kada je stigao u Ameriku nije obrijao dugu bradu, kao da je malo rešio da promeni imidž makar pred početak turnira.

Od petka je već poznato da će u Sinsinatiju, gde ga je sačekala velika grupa navijača, igrati u drugom kolu protiv pobednika duela Alehandra Davidovič Fokine i Tomasa Ečeverija.

BONUS VIDEO: Deset minuta sjajnih poena, čudnih i smešnih situacija na travi

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar