Foto: EPA-EFE/JASON SZENES

Luđe teško da je moglo.

Krajnje neobična priča stiže nam iz Sjedinjenih Američkih Država, a glavni akteri su neimenovani pripravnik zadužen za društvene mreže US Opena sa jedne, i Dru Lok, kvoterbek Sijetl Sihoksa, sa druge strane.

PROČITAJTE JOŠ...

Tokom meča između Nika Kirjosa i Stefanosa Cicipasa u okviru Vimbldona, jedan Australijančev servis „ispod ruke“ izdvojen je u moru lepih poteza, ali je jedan korisnik Tvitera odlučio da to prokomentariše na krajnje neumesan način.

„Ovo nije sport“, napisao je on, aludirajući na tenis, a odgovor – i to neočekivan – stigao je od strane US Opena.

„Ovaj komentar je napisao čovek koji će narednih 17 utakmica gledati Drua Loka kao prvog kvoterbeka“, stoji u poruci na zvaničnom Tviter nalogu US Opena. Nije poznato da li je ona objavljena namerno, ili je osoba zadužena za društvene mreže US Opena prosto zaboravila da promeni nalog, ali je svakako izazvala dosta pažnje.

Dru Lok je u sklopu jednog od najvećih trejdova u istoriji NFL-a iz Denver Bronkosa stigao u Sijetl Sihokse, gde bi trebalo da bude zamena za Rasela Vilsona.

Čitavom cirkusu priključio se i sam Lok, koji je odlučio da se našali:

„Srećan 4. jul svima, ali posebno pripravniku u US Openu“, napisao je on uz smešak koji plače od smeha i srce.

Podsećamo, još uvek nije poznato da li će Novak Đoković nastupiti na turniru koji je na programu od 29. avgusta do 11. septembra u Njujorku, pošto u SAD još uvek nije dozvoljen ulaz nevakcinisanim licima.

Prijatelj specijala MaxBet.

Vimbldon možete pratiti na kanalu Sport Klub uz SBB ili ukoliko još uvek niste korisnik SBB usluga – putem EON aplikacije uz EON Mini paket van SBB mreže preko bilo kog interneta u Srbiji. EON Mini dostupan je za 1.299 dinara, bez ugovorne obaveze u narednih 30 dana.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

BONUS VIDEO Čudesna priča Aleksa Smita, najboljeg Srbina u istoriji NFL-a

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar