Foto: AP Photo/Frank Franklin II

Američka lepota... Nestprljenje dostiže vrhunac - vreme je za US Open 2024. Nova.rs se i ovog puta pobrinula da vam donese sve najzanimljivije detalje i informacije iz Njujorka, a iz dana u dan ćete čitati priče, intervjue i analize svega što se dešava na tlu SAD.

Miodrag Dimitrijević Foto:Nova.rs; shutterstock

Nova.rs nastavlja neprekidan niz na grend slemovima, najduži među srpskim medijima u ovom trenutku, a posle Australijan opena, Rolan Garosa i Vimbldona došao je trenutak i za poslednji grend slem u sezoni.

Janik Siner dolazi opterećen doping skandalom, Novak Đoković sa oreolom najboljeg i zvanjem olimpijskog šampiona, Karlos Alkaraz nakon što je dva meseca bio najbolji teniser na ATP turu sada to iznova mora da dokazuje, Danil Medvedev se muči da prođe prva kola mastersa, a Aleksander Zverev želi da se opet nađe u grend slem finalu.

PROČITAJTE JOŠ

I to je priča samo na vrhu!

Biće i te kako zanimljivo pratiti Novakov napad na sve moguće rekorde u Njujorku – 25. grend slem titula, 100. trofej u karijeri, najstariji šampion US Opena ikada, izjednačavanje po broju titula u Njujorku (trenutno ima jednu manje od Rodžera Federera i Pita Samprasa), ostanak na drugom mestu… Sve ovo je na stolu.

Foto: AP Photo/Manu Fernandez

Ali, tenis nisu samo brojke, za one koji ih vole biće iz u izobilju, ali biće tu materijala i za one koje zanima kako izgleda taj superskupi teniski život. Kako izgleda teniski kompleks, zbog čega su američki navijači drugačiji od ostalih, koliko košta život u Njujorku, šta rade Srbi u SAD…

Mnogo je priča pred nama, a u komentarima sada možete i da pišete o čemu biste želeli da saznate više? Primera radi – Medison Skver Garden, pravoslavna srpska crkva na Menhetnu ili kako se turnir brine o teniserima.

Teme su neograničene, a i vi možete da imate uticaj na njih.

Moći ćete da čujete izjave sa lica mesta i poruke teniskih legendi. US Open je već odavno počeo za Nova.rs, a sve će biti utoliko spektakularnije kada konačno čujemo i navijače na tribinama. Da li možete da zamislite kakav će biti doček za Đokovića kog Amerikanci već zovu najboljim ikada duže od godinu dana? Sve to ćete moći i sami da osetite i doživite kroz tekstove i snimke koje smo pripremili i koje ćemo pripremati za vas svakodnevno.

Njujork Foto: Makoto Honda / Panthermedia / Profimedia

Bićete u prilici da vidite sve one stvari koje se ne viđaju toliko često, da iz dana u dan saznajete kako izgleda sve na jednom od najvećih turnira.

US Open još uvek niste videli iz ovakvog ugla, a sigurni smo da ćete uživati barem koliko i mi.

Kao što već rekosmo toliko puta do sada – da se ponovo viče „dobra“ zbog tenisa, a ne samo zbog rakije. Uzdravlje.

BONUS VIDEO Prva konferencija Đokovića kao olimpijskog šampiona

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar