Foto: Instagram Taro Daniel

Izraz lica govori sve o urnebesnoj reakciji, slika ponekad govori i više od hiljadu reči.

Japanski teniser Taro Danijel ovih dana se nalazi u Banjaluci gde od 16. aprila traje Srpska open.

PROČITAJTE JOŠ:

Danijel, koji je trenutno 98. teniser planete podelio je u subotu svoje iskustvo u prvom dodiru sa Republikom Srpskom, Bosnom i Hercegovinom i Banjalukom.

I to iskustvo je, ako je verovati objavi na njegovim društvenim mrežama, bilo pozitivno makar kada je reč o gastronomiji.

„Po prvi put u životu sam u Banjaluci i Bosni i Hercegovini. Ovo je zemlja koja je mnogo patila u skorijoj istoriji i često je nedovoljno poznata. Rat u Bosni se završio 1995, a bilo je mnogo žrtava u svim nekadašnjim jugoslovenskim republikama. Velika mi je čast što učestvujem na najvećem sportskom događaju u istoriji ove zemlje i nadam se da ću lokalcima pružiti bar malo zabave svojim trudom na terenu. PS. Pogledajte na petoj fotografiji kakve porcije ovde serviraju“, napisao je Taro Danijel.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Taro Daniel (@tarodaniel)

Njegov najbolji singl plasman je u dosadašnjoj karijeri bio 64. mesto, a zaradio je nešto manje od tri i po miliona dolara od kada je postao profesionalac, samo od turnira.

U nedelju su igrani mečevi kvalifikacija, a na turniru će igrati i Novak Đoković, Sten Vavrinka, Andrej Rubljov, Gael Monfis, Rišar Gaske i drugi poznati igrači.

BONUS VIDEO: Lajović pobedio Đerea na turniru u Riju

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare