Novak Đoković Foto: TANJUG/AP Photo/Thibault Camus

Novak Đoković, najbolji teniser planete, igraće u prvom kolu Rolan Garosa protiv Francuza Pjera-Igo Erbera, dok ga u drugoj rundi čeka bolji iz okršaja Roberta Karbaljesa Baene i Konstanta Lestijena.

Tek u trećem kolu može da ga čeka teži zadatak, a očekuje se da će Novak igrati protiv Gaela Monfisa ili Lorenca Musetija u toj rundi.

U osmini finala Novaka bio mogao da sačeka Amerikanac Tomi Pol, dok će u četvrtfinalu potencijalno igrati sa Kasperom Rudom.

PROČITAJTE JOŠ

Potencijalni Đokovićev rival u polufinalu je Aleksander Zverev, a najveći meč prvog kola biće sudar Zvereva sa Rafaelom Nadalom.

Sa druge strane žreba nalaze se Karlos Alkaraz (prvo kolo kvalifikant) i Janik Siner koji će u prvom kolu igrati sa Kristoferom Jubanksom.

Laslo Đere na startu igra sa Nemcem Danijelom Altmajerom, Miomir Kecmanović počinje od kvalifikanta, a potencijalni rival u drugoj rundi mu je Danil Medvedev.

Dušan Lajović igra sa Romanom Safijulinom na startu, a potencijalni rival u drugom kolu mu je Tejlor Fric. Hamad Međedović će morati da sačeka kraj kvalifikacija kako bi saznao rivala u prvoj rundi.


Žreb za Rolan Garos 2024

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar