Foto: EPA-EFE/ISABEL INFANTES

Rezultate iz dana u dan pratite na portalu Nova.rs.

Foto: Nova.rs

Sedmi dan Vimbldona je zsvršen, ali ne i svi mečevi koji bi trebalo da budu odigrani, pošto Novak Đoković nije stigao da završi svoj protiv Huberta Hurkača.

PROČITAJTE JOŠ

Odlukom organizatora, program na Centralnom terenu počinje sat i po posle podneva, a pošto se obavezno završava u 23.00 zbog policijskog časa, prostor za igru je sužen.

Zato su Novak i Hurkač svoj meč morali da prekinu posle dva tesna taj-brejka u kojima je Poljak imao dobijene setove i gubio je oba puta sa po 8:6, te svoj meč sa Đokovićem nastavlja u ponedeljak.

Amerikanac Frensis Tijafo i Bugarin Grigor Dimitrov završili su svoj meč koji je zbog kiše morao da bude otkazan, a slavio je Dimitrov sa 3:0.

Pobedu i plasman u narednu rundu su uspeli da obezbede Andrej Rubljov i na iznenađenje mnogih Roman Safjulin protiv Denisa Šapovalova, dok se Janik Siner svađao sa srpskom sutkinjom Marijanom Veljović u toku svog meča sa Galanom.

Na kraju je Italijan uspeo da prođe dalje u tri seta, dok je Rubljov protiv Bublika morao da igra svih pet i lako je moglo da se desi da ispratimo novu senzaciju jer se Bublik vratio od 0:2 do 2:2 i na kraju izgubio.


Rezultati, sedmi dan Vimbldona – muškarci:

Dimitrov – Tijafo 6:2, 6:3, 6:2

Safjulin – Šapovalov 3:6, 6:3, 6:1, 6:3

Siner – Galan 7:6, 6:4, 6:3

Rubljov – Bublik 7:5, 6:3, 6:7, 6:7, 6:4

Đoković – Hurkač 7:6, 7:6 (prekinuto zbog policijskog časa, nastavak u ponedeljak oko 16.00)


BONUS VIDEO Kako je Novak postao najbolji svih vremena (G.O.A.T.)?

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar