Novak Đoković protiv Runea Foto: EPA-EFE/TIM IRELAND

Najbolji srpski teniser Novak Đoković plasirao se u polufinale Vimbldona posle predaje Aleksa De Minora zbog povrede kuka.

Putujte sigurni uz UNIQA putno osiguranje za ceo svet.

Foto: Nova.rs

De Minor nije mogao na megdan Đokoviću, ali još uvek odzvanjaju reči Srbina izgovorene posle meča sa Holgerom Runeom u osmini finala trećeg grend slema sezone.

PROČITAJTE JOŠ:

Novak je tada odgovorio na bezobrazne uzvike iz publike i nije hteo da prećuti na izraze nepoštovanja.

„Za sve navijače koje su ostali, imam veliko poštovanje što su tu iz dubine svog srca. Za sve one koji su izabrali da pokažu nepoštovanje prema igraču, u ovom slučaju meni, želim im laaaaaku noć, laaaaakuuu noć, lakuuuu noć, da“, rekao je Đoković.

Iz nekog razloga, ugledni Skaj Sport je Novaku u usta umetnuo reč koju on nije izgovorio, a koja može da promeni kontekst čitave izjave.

„Svim ljudima koji izaberu da pokažu nepoštovanje prema sjajnom igraču, u ovom slučaju meni, želim vam laaaaaku noć“, citirali su iz Skaja, dodavši reč „great“ koju Novak nije izgovorio.

Ljubitelji tenisa su se zbog toga obrušili na poznati medij optužujući da širi lažne vesti, da prenosi nešto što Srbin nije izgovorio, dok je deo ljudi na Iksu (nekadašnji Tviter) optužio Skaj da je namerno hteo da učini da Đoković zvuči nadobudno i time dodatno naruši njegov odnos sa britanskom publikom u Londonu.

Bilo kako bilo, Đoković će na teren opet u petak u polufinalu Vimbldona, a protivnik će mu biti Lorenco Museti, koji je u sredu pobedio Tejlora Frica u pet setova.

BONUS VIDEO: Novak Đoković – lep poen u poslednjem gemu prvog seta

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar