Novak Đoković i Rafael Nadal Foto: Victor Joly/DPPI/LiveMedia / Shutterstock Editorial / Profimedia

U ponedeljak će na terenima Rolan Garosa, legendarnom stadionu Filip Šatrije biti odigran najveći teniski spektakl.

Foto: Nova.rs

Po 60. put će jedan protiv drugog igrati Novak Đoković i Rafael Nadal u najvećem rivalstvu u istoriji tenisa i to u okviru drugog kola Olimpijskih igara.

O meču se priča od trenutka kada je objavljen žreb, a obojici će ovo bii verovatno poslednje učešće na Olimpijskim igrama.

PROČITAJTE JOŠ

Za Nadala mnogi smatraju da bi Nadlau ovo mogao da bude i poslednji meč u APrizu jer je stanje njegovog tela takvo da je svakog trenutka moguće da završi kariujeru.

Vrlo zanimlljivu najavu je dao i Aleks Koreča, stručni konsultant „!Eurosporrta“ i legenda španskog tenisa.

“Soccerbet iz Pariza”

„Ako morate da izgubite protiv nekoga, izgubite od Đokovića. To je savršen kraj vaše karijere na Olimpijskim igrama. Rezultat više nije bitan. Ne moraju nikome da dokazuju ko je bolji. Uradili su sve u svojim karijerama. Kada sam prvi put video žreb i video da mogu da se suprotstave jedan drugom u drugom drugom kolu, bio sam šokiran, ali sada mislim da bi to trebalo da uzmu kao poklon za tenis, za sport, za Olimpijske igre“.

On je istakao d aje Novak favorit

„Ceo svet će gledati ovaj meč. Nestvarno je da imamo ova dva sjajna igrača koji se sučeljavaju jedan sa drugim psoeldnji put na tom terenu. To će biti neverovatno. Mislim da Novak ulazi u meč sa više ritma i samopouzdanja, ali to je Rafin teren. Drugačije je jer je u dva sdobijen aseta, a ne tri. Ali nikada ne možete potceniti nijednog od ovih igrača. Ne možemo da odbijemo činjenicu da je Novak imao više ritma u poslednjih nekoliko nedelja“.

BONUS VIDEO Đoković se nasmejao zbog Maljkovića pred Olimpijske igre u Parizu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar