Olga Danilović
Foto: Nova.rs

Srpska teniserka Olga Danilović nije uspela da se plasira u narednu rundu Vimbldona pošto je u prvom kolu poražena od Anke Aleksije Todoni.

Putujte sigurni uz UNIQA putno osiguranje za ceo svet.

Foto: Nova.rs

Rumunka je u dva seta bila bolja od Olge sa 7:5 i 6:1, pa je brzo okončala takmičenje Srpkinje na Vimbldonu.

PROČITAJTE JOŠ:

„Definitivno da mi ova podloga nije omiljena, nešto se nisam sa njom spojila što bi se reklo. Ja barem, odigram jedan ili dva turnira pre Vimbldona na travi. Mislim da sam uvek pre išla na šljaku. Lepo iskustvo. Poslednji put sam igrala pre par godina. Mislim da se nisam snašla, ona lepo igra na travi“, rekla je Olga posle meča.

U jednom trenutku je imala šansu za preokret i nije je iskoristila u finišu prvog seta kada je izjednačila na 5:5 tako što je napravila brejk, a onda spasila set loptu u desetom gemu na svoj servis.

„Danas ni uslovi nisu sjajni jer ima vetar. Ona je pogodila nekoliko bitnih lopti, ja nisam i to je to“, konstatovala je Danilovićeva.

Prokomentarisala je i šta očekuje pred nastavak sezone i predstojeće Olimpijske igre u Parizu.

„Verovatno će to biti šljaka jer još uvek ne znam kakvo je stanje za Olimpijske igre. Za sada šljaka u Evropi, pa ću se prebaciti u Ameriku na tvrdu“, kazala je srpska igračica, koja je do sada imala više uspona i padova na WTA listi.

„Pričala sam o tome milion puta. Povrede me stignu i ne mogu na to da utičem. Do kraja aprila nisam odigrala meč. To je nešto što me konstantno koči. Koliko god ja dobro igrala, džabe kada druge igračice pokupe bodove kad ja nisam tu“, zaključila je Olga Danilović.

BONUS VIDEO: Novak Đoković došao u Minhen da bodri Srbiju, izašao i na teren pred utakmicu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare