Foto: Printscreen X / Turki Alalshkikh

Najbolje za kraj, čoevk sa druge planete, usamljeni vladar - na različite načine može da se protumači kraj snimka posvećenog egzibicionom turniru.

Najbolji teniseri planete učestvovaće na takmičenju „Slem šest kraljeva“ u Saudijskoj Arabiji sa još petoricom teniskih asova.

PROČITAJTE JOŠ:

Tim povodom je snimljen promotivni video koji je u subotu podelio Turki Alalšik, čovek zadužen za ulaganja i promociju sporta i zabave u svojoj zemlji.

Rafael Nadal, Karlos Alkaraz, Janik Siner, Danil Medvedev, Holger Rune su još uz Đokovića na takmičenju od 16. do 19. oktobra.

A koliko će ono biti važno organizatorima, pokazuje i promotivni spot gde je svaki od igrača prikazan sa nekim svojim specifičnostima.

Rafa je tako napravljen od šljake koja ga je proslavila najviše kroz karijeru, Rune je na vikinškom brodu, Siner je predstavljen kao renesansni umetnik, Medvedev jaše medveda kao simbol Rusije, a Alkaraz je snažan i u sivom odelu poput robota, dok je Novak predstavljen posebno zanimljivo.

Đoković meditira sa čoporom vukova, koje je često spominjao poslednjih godina pripajajući ih svom borbenom karakteru.

Ovaj snimak je posebno oduševio Runea, koji je rekao šta misli o tome.

„Ovo je najbolji promotivni klip za jedan egzibicioni događaj koji sam ikada video“, napisao je Rune i mnogi će se saglasiti sa time kada odgledaju petominutni spektakl.

Danac je takođe objasnio i da nije sve u specijalnim efektima, kao što isprva deluje.

„Mi smo svi učestvovali u snimanju nedelju pre turnira u Monte Karlu. Konačni snimak je zaista neverovatan za gledanje“, dodao je Rune.

BONUS VIDEO: Novak Đoković trenira

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare